Borderlands 3: gameplay video toont 14 minuten van de game

Borderlands 3 is één van de grotere games die dit jaar uitkomt. Natuurlijk, we moeten de game uitgebreid gaan spelen om die daadwerkelijke conclusie te gaan trekken. Maar een paar maanden geleden kregen we de kans om de game te spelen en dat smaakte naar meer. De preview daarvan kun je hier lezen. Het traject naar de game duurt nog een paar weken en daar hebben we nu een nieuw hoofdstuk in. Ontwikkelaar Gearbox heeft het eerste kwartier van de game vrijgegeven.

Het begin van Borderlands 3

De video laat zien dat de ontwikkelaar qua tone of voice verder gaat waar het gebleven was. Net als in bijvoorbeeld Borderlands 2 speelt Claptrap in Borderlands 3 aan het begin een belangrijke rol. Als een soort van tutorial neemt hij je overal mee naar toe, terwijl hij andermaal het gevoel heeft dat hij de grote held van de game is. Ook maakt hij tijdens de reis vele verschillende en nogal flauwe grappen. Mocht je een eerlijk beeld willen krijgen van wat de game is, dan is het aan te raden om de onderstaande video te bekijken.

Tegelijkertijd moeten we ook wel de kanttekening maken dat dit echt het begin is van de game. Eén van de grotere vernieuwingen van Borderlands 3 is dat je nu verschillende planeten kan bezoeken om overal nieuwe avonturen te gaan beleven. Ook is het natuurlijk mogelijk om met je vrienden de game te gaan spelen, want de complete game is coöperatief speelbaar. Daarbij maakt het niet uit dat er een verschil in level is tussen de spelers. Je krijgt namelijk te maken met tegenstanders op jouw niveau.

Het duurt overigens niet meer heel erg lang voordat Borderlands 3 uit is. Vanaf 13 september kun je er mee losgaan. De game is dan beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Borderlands 3: gameplay video toont 14 minuten van de game
Sluiten