Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 21 nov 2019

Borderlands 3 kent vanaf vandaag een Free Weekend

Eerder vandaag hadden we het nieuws dat Borderlands 3 een nieuwe uitbreiding gaat krijgen, zoals je hier kunt lezen. Maar er valt meer te melden over de vermakelijke game.

Vanaf vandaag tot en met 24 november krijgt Borderlands 3 namelijk een zogenaamde Free Weekend. Dat betekent dat je de game op de PlayStation 4 en Xbox One kunt downloaden en vervolgens gratis kunt gaan spelen.

Speel Borderlands 3 gratis

Zoals wel vaker geldt met gratis weekenden, is de complete ervaring van de game speelbaar. Dat betekent dat als je een beetje je best doet, je de game gelijk al volledig kunt gaan uitspelen. Toch draait Borderlands 3 om meer dan het verhaal. Je bent constant bezig met nieuwe uitdagingen en het verzamelen van nieuwe loot om op die manier beter te worden. Daarnaast is het zo dat je aan de slag kunt gaan met vier verschillende Vault Hunters, die allemaal weer net wat anders spelen. Op die manier moet Borderlands 3 goed zijn voor vele tientallen uren speelplezier.

Borderlands 3
Borderlands 3 (Afbeelding: 2K Games)

Wanneer je de game hebt gespeeld en na 24 november verder wilt gaan, dan is het goed om te weten dat je eventuele geboekte voortgang mee kunt nemen. Dus als je er deze dagen dertig uur in propt, dan gaat die gametijd niet verloren en kun je gewoon blijven spelen. Ook is dit het ideale moment om je vrienden te overtuigen om de game te gaan spelen, zodat je samen met hen op avontuur kunt gaan. Daarbij wordt de uitdaging geschaald naar het level waarop je speelt. Als jij dus level dertig bent en je vriend level vijf, dan krijg jij gewoon de uitdaging die bij jou past en jouw vriend de zijne.

Wil je meer lezen over wat wij destijds van Borderlands 3 vonden? Dan is het goed om even te duiken op onze uitgebreide review, waar we enthousiast zijn over de game.

Reageer op artikel:
Borderlands 3 kent vanaf vandaag een Free Weekend
Sluiten