2K Games maakt releasedatum Borderlands 3 bekend

Vorige week werd Borderlands 3 eindelijk onthuld. Tegelijkertijd verschijnt er deze week een Game of the Year-editie van de eerste Borderlands en krijgt Borderlands 2 VR alle DLC die tot nu toe is gemaakt gratis. Ontwikkelaar Gearbox bestempelde zodoende dit jaar het jaar van Borderlands. Daarmee hadden we al een beetje het vermoeden dat Borderlands 3 dit jaar zou uitkomen, maar nu is de releasedatum gelekt. Daaruit blijkt dat de game al in september uitkomt.

Borderlands 3 komt in september

Het zou daarbij gaan op 13 september en de tweet zou zijn verstuurd vanaf het account van Borderlands zelf. Uiteraard is hij daarna snel verwijderd, maar het internet vergeet nooit. De onderstaande tweet pakt de printscreen er bij.

13 september valt op een vrijdag, wat een normale dag zou zijn voor een release in Europa, waar de games meestal op donderdag of vrijdag verschijnen. In de Verenigde Staten komen de games echter vaak op een dinsdag uit, waardoor Borderlands 3 één van de uitzonderingen lijkt te zijn die een wereldwijde release krijgt. En het is ook nog eens een vrijdag de 13e releasedatum. Nu zijn de makers van Borderlands er altijd wel van om een beetje op te vallen, dus wat dat betreft zou het goed kunnen dat dit daadwerkelijk de releasedatum is.

heel erg veel weten we nog niet van de game. Tot nu toe moeten we het voornamelijk met de bovenstaande trailer doen. Wel liet de ontwikkelaar weten dat het op 3 april meer zou gaan vertellen over de game. Wellicht dat dan ook de daadwerkelijke releasedatum wordt vrijgegeven en we dan zeker weten wanneer de game uitkomt. Wil je meer lezen over Borderlands 3? Bekijk dan hier ons bericht over de aankondiging van de game van de afgelopen week.

Reageer op artikel:
2K Games maakt releasedatum Borderlands 3 bekend
Sluiten