Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 15 aug 2019

Borderlands 3 toont chaos in nieuwe trailer en gameplay

Nog iets minder dan een maand wachten en dan kunnen we aan de slag met Borderlands 3. Bijna zeven jaar na de release van Borderlands 2 krijgen we een groots nieuw avontuur om in los te gaan. De afgelopen week werden er over de hele wereld verschillende evenementen gehouden waar genodigden de game konden spelen. Door vakantie kon ik daar niet bij zijn, maar deze week ga ik de game alsnog spelen en hebben we snel een preview. Voordat het echter zover is, hebben we eerst een tweetal toffe video’s van Borderlands 3.

Nieuwe Borderlands 3 beelden

Ten eerste hebben we een gloednieuwe gloednieuwe trailer van Borderlands 3. Onder de noemer van ‘The Borderlands Are Yours’ geeft de trailer een redelijk beeld van wat je allemaal kunt verwachten. Veel wapens om te verzamelen, diverse dodelijke vijanden en veel humor. Bekijk die trailer hieronder.

Interessanter is echter een nieuwe gameplayvideo. Zoals gezegd hebben verschillende media de afgelopen tijd de kans gekregen om Borderlands 3 te spelen en daarbij ook de beelden op te nemen. Vaak krijg je dan de opdracht om alles te editten, zodat het een mooier geheel is. Maar de onderstaande video toont meer dan een uur aan gameplay van de game. En dan zonder commentaar. Dus geen irritante persoon die er doorheen schreeuwt of alles uitlegt.

Nieuwe gameplaybeelden Borderlands 3

Het is het begin van de game, dus wellicht wil je de eerste twintig minuten overslaan om wat meer mee te krijgen van de actie. Het geeft in elk geval een uitstekend beeld van hoe de game er uit ziet en wat je zoal kunt beleven.

Het duurt zoals gezegd niet meer al te lang voordat je ook thuis aan de slag kunt gaan met Borderlands 3. De game verschijnt op 13 september en is dan beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over de game? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Borderlands 3 toont chaos in nieuwe trailer en gameplay
Sluiten