Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 22 aug 2019

Borderlands 3 introduceert Proving Grounds voor extra uitdaging

Borderlands 3 laat minder dan een maand op zich wachten. Tot nu toe hebben we de game twee keer kunnen spelen. In eerste instantie waren we in Los Angeles om daar bij het onthullingsevent los te gaan met de game. En onlangs hadden we een tweede speelsessie, waarbij we de mogelijkheid hadden om het begin van de game te spelen. De preview daarvan lees je hier. Voor een game als deze is het belangrijk dat je er genoeg in kunt beleven. En daarom is het goed om te zien dat de ontwikkelaar op de Gamescom twee nieuwe elementen van de game heeft onthuld in de vorm van Proving Grounds en Circle of Slaughter.

Nieuwe modi voor Borderlands 3

De Circle of Slaughter is een modus die we kennen uit Borderlands 2. In het avontuur van Borderlands 3 ga je regelmatig speciale arena’s tegenkomen waar je mee kunt doen in de Cicle of Slaughter. Het is een modus die vooral perfect is om samen met vrienden te gaan beleven. In de arena moet je vijf verschillende rondes met verschillende waves aan vijanden overleven. De vijanden worden telkens sterker, maar als het je lukt om alles te overleven, dan staat er een grote beloning op je te wachten. Het is net als in de vorige game iets waar je altijd naar terug kunt keren en op die manier er heerlijk op los gaat knallen.

Borderlands 3
Borderlands 3 (Bron: 2K Games)

Proving Grounds is een nieuwe modus in de wereld van Borderlands. In de Proving Grounds van Borderlands 3 word je een open gebied ingestuurd en moet je in een half uur tijd een bepaalde opdracht voltooien. Er zijn echter ook sub-opdrachten, zoals het voltooien van de opdracht zonder dood te gaan of het verslaan van een X-aantal vijanden. Ook dit is iets dat je perfect met vrienden kunt beleven en meerdere malen kunt gaan ervaren. Lukt het je de opdracht te voltooien, dan vind je aan het einde van de rit een kist met waardevolle spullen. Hoe beter je de subopdrachten doet, hoe beter de gear die je vindt.

Borderlands 3 verschijnt op 13 september en is dan beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Reageer op artikel:
Borderlands 3 introduceert Proving Grounds voor extra uitdaging
Sluiten