Jelle van Es
Jelle van Es Games 27 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

De laatste Borderlands 3-uitbreiding is Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck

Een jaar geleden verscheen Borderlands 3. Een game die behoorlijk fijn was om te spelen en na zijn lancering diverse uitbreidingen kreeg. Met Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck zijn we aangekomen bij de laatste uitbreiding die valt binnen de Season Pass.

Of we na Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck nog meer uitbreidingen gaan krijgen voor Borderlands 3, dat is nog even afwachten. Maar met deze uitbreiding is het wel zo dat we echt behoorlijk veel content hebben, waardoor je de game enorm lang kunt spelen.

Borderlands 3 Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck

De laatste uitbreiding van Borderlands 3 komt op 10 september uit. Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck draait zoals de naam al doet vermoeden om Psycho Krieg. In de uitbreiding krijg je antwoord op de vraag waarom de psycho’s in de game zo ontspoord zijn. Volgens de wetenschapper Patricia Tannis is dat doordat zij kennis hebben van een mythische plek genaamd Vaulthalla. De sleutel om deze legendarische plek te ontdekken zou in het hoofd van Krieg – de meest badass psycho van allemaal – liggen. Vanzelfsprekend stuurt Tannis je daarom op een missie in de chaotische gedachten van Krieg op zoek naar aanwijzingen. Alleen door het overwinnen van de gevaren in Kriegs verwrongen hersenspinsels kun je de beloningen van Vaulthalla binnenhalen.

Doordat Borderlands 3 Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck zich afspeelt in het hoofd van het gekke personage, kan de ontwikkelaar van alles en nog wat in de game stoppen. Zo zien we hoe Krieg opkijkt tegen het personage Maya, reis je af naar diverse soorten omgevingen en krijg je uiteraard te maken met een lading aan vijanden. Daarbij is het ook goed om te weten dat er weer een hoop nieuwe loot in de game zit, waaronder een aantal legendarische wapens.

Levelcap ook omhoog

Mocht je deze uitbreiding voor Borderlands 3 zelf niet willen spelen, dan is er ook nog wat te beleven. De levelcap gaat namelijk op 10 september omhoog met vijf levels. Daarmee is de nieuwe levelcap 65. Volgens de ontwikkelaar is dit wel de laatste grote levelcap en zul je het voorlopig moeten doen met deze content. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De laatste Borderlands 3-uitbreiding is Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck
Sluiten