Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 25 jun 2019

Borderlands 3-hoofdverhaal is goed voor tientallen uren vermaak

Bij een game zijn er van te voren een aantal dingen die handig zijn om te weten. Ten eerste is het bij verhalende games goed om te weten of je te maken krijgt met een setting die je aanspreekt. Vervolgens wil je weten of iets er goed uit ziet en of het lekker speelt. En tot slot is het natuurlijk de vraag hoe lang je met een game los kunt gaan. Een game die in vijf uur uit te spelen is, wordt vaak negatief beoordeeld. Wat dat betreft zijn de eerste tekenen voor Borderlands 3 positief.

Borderlands 3 houd je uren bezig

In een gesprek met website GamesBeat liet creative director Paul Sage optekenen dat het een gemiddelde speler zo’n 35 uur moet kosten om het hoofdverhaal en een paar zijmissies te voltooien. Dat is niet de lengte van een game als Skyrim, maar als Borderlands 2 ons iets heeft geleerd, is dat het een gameserie is die je oneindig vaak kunt herspelen. En dat zal in Borderlands 3 waarschijnlijk ook zo het geval zijn.

Borderlands 3

Het draait in Borderlands 3 namelijk om het scoren van betere wapens en het op die manier op te nemen tegen sterkere vijanden. Na het uitspelen van de game zullen er waarschijnlijk genoeg challenges en dungeons zijn om je in je eentje of samen met vrienden in te verdiepen en te kijken of je het weet te overleven. Of begin een compleet nieuw avontuur met een ander personage, welke andere krachten heeft en waarschijnlijk dus compleet anders speelt. Op die manier heb ik er in elk geval alle vertrouwen in dat Borderlands 3 een titel is om vele weken en maanden mee los te gaan.

Erg lang hoeven we er niet meer te wachten op Borderlands 3. De game komt op 13 september uit en is dan beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Borderlands 3-hoofdverhaal is goed voor tientallen uren vermaak
Sluiten