Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 6 december 2019

Bekijk nu de eerste minuten van Borderlands 3-uitbreiding Moxxi’s Heist

Borderlands 3 is wat mij betreft één van de betere games die dit jaar is uitgekomen. Nog altijd wordt de game veel gespeeld en binnenkort kun je genieten van de eerste uitbreiding op de game in de vorm van Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot.

Deze uitbreiding verschijnt op 19 december en is onderdeel van de Season Pass als je die hebt. Anders zou je de eerste Borderlands 3-uitbreiding los moeten aanschaffen.

Borderlands 3 Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot

Wanneer je nog niet zo heel erg ver bent met Borderlands 3 en wel wilt genieten van Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot, dan hoef je je geen zorgen te maken. Volgens de ontwikkelaar is de uitbreiding zo gemaakt dat je er vanaf level 13 al kunt genieten. Wel moet je in het verhaal ver genoeg zijn dat je in Sanctuary bent en daar de vrijheid hebt om rond te lopen. Ook als je een hoger level hebt is de uitbreiding interessant, want de vijanden schalen zich naar jouw level, waardoor je altijd genoeg uitdaging kunt vinden in de game. Om alvast in de stemming te komen, heeft de ontwikkelaar iets meer dan de eerste tien minuten van de game opgenomen en in de onderstaande video gepropt.

In de Borderlands 3-uitbreiding Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot word je door Moxxi gerekruteerd om een ruimtestation te veroveren, die geldt als een casino. Sinds de dood van Handsome Jack is het station afgesloten van de buitenwereld, terwijl er veel op valt te halen. Daarbij krijg je wel te maken met gevaarlijke Hyperion Loader Bots en meer. De uitdaging gaat groot zijn, maar daar staat dan wel tegenover dat er ook veel nieuwe loot valt te scoren, waardoor je weer beter voor de dag komt wanneer je nieuwe uitdagingen in de game aangaat.

Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Bekijk nu de eerste minuten van Borderlands 3-uitbreiding Moxxi’s Heist
Sluiten