Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 8 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Bose brengt nieuwe AirPods Pro-concurrent zeer binnenkort uit

De Apple AirPods zijn twijfel één van de succesvolste producten van Apple van de laatste tijd. En daarbij is de Pro-variant zeer populair. Bose wil daar binnenkort de strijd mee aangaan.

Wanneer het aankomt op over-ear headsets, dan zijn het Sony en Bose die de fijnste producten hebben. Wat dat betreft is het niet heel gek dat die laatste nu met de QuietComfort Earbuds-serie gaat komen.

De Bose QuietComfort Earbuds komen er aan

We wisten al een tijdje dat Bose zou gaan werken aan draadloze earbuds. In 2019 werden de Earbuds 500 en de 700 al aangekondigd. Die eerste heet nu de Sports Earbuds, terwijl de 700 nu de Bose QuietComfort Earbuds lijken te gaan zijn. Op Vimeo is daar nu een video van verschenen. En die moet je echt hier bekijken, want de eigenaar van de video heeft geen toestemming gegeven om de video te embedden. Dus doen we het hieronder met een screenshot uit de video.

De Bose QuietComfort Earbuds

Als we kijken naar de Bose QuietComfort Earbuds-video, dan komt daar een aantal interessante punten in naar voren. Ten eerste gaat het om draadloze earbuds met noise cancelling. Daarmee is het dus een directe concurrent voor de AirPods Pro. Daarnaast zit er allemaal mooie pr-praatjes in de video. Zo zou het gaan om goede geluidskwaliteit, waardoor muziek beter tot leven komt met een diepe en rijk bass. Ook moet het een fijn product zijn om gesprekken mee te voeren. Qua batterij gaan de earbuds zo’n zes uur mee, wat een uur meer is dan de AirPods Pro doen. Mocht je er mee willen sporten en het gaat regenen, dan is dat geen probleem. Ze zijn zweet- en waterbestendig.

Prijs is de grote vraag

De prijs van deze Bose QuietComfort Earbuds is de grote vraag. De variant van Apple kun je vandaag de dag voor iets meer dan 200 euro halen. Dit ondanks dat de adviesprijs nog steeds op de 279 euro ligt. Bose staat er wel om bekend dat het premium producten levert voor premium prijzen. Wil je meer lezen over de AirPods? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Bose brengt nieuwe AirPods Pro-concurrent zeer binnenkort uit
Sluiten