Bose Smart Soundbar: compact, krachtig en nu hele dikke korting

Deals Jeroen Kraak 5 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Dagelijks zoeken je vrienden van WANT zich een ongeluk naar de beste aanbiedingen op het internet. Vandaag hebben we weer een pareltje voor je. Een pareltje in de vorm van een soundbar van Bose die je met aardige korting bij Mediamarkt kunt kopen.

Als je echt wil genieten van je eigen thuisbioscoop heb je wel een soundbar nodig. Gelukkig ben je daarvoor nu bij Mediamarkt aan het juiste adres. De elektronicawinkel heeft het ideale model van Bose in de aanbieding.

Perfect geluid uit je televisie met de Bose Soundbar

Wie extra wil genieten van zijn favoriete film of serie kiest de Bose Smart Soundbar 600 als zijn ideale compagnon. Laten we eerlijk zijn: je wil een film natuurlijk niet alleen kijken, maar ook voelen en oren door subliem geluid. Bose doet wat dat betreft goede zaken, al weten we natuurlijk niet of dit echt de allerbeste keuze van de markt is.

Tegenwoordig zijn alle televisies vrij smal. Hierdoor is er niet zoveel ruimte voor goede speakers in het beeldscherm en daarom klinkt geluid soms vrij schel. Veel mensen kiezen dan ook voor een soundbar om alsnog goede geluidkwaliteit te hebben.

Je kunt een soundbar natuurlijk net zo duur maken als je wil. Deze van Bose heeft echter een prima prijs/kwaliteitsverhouding bij Mediamarkt. Zo heeft deze Dolby Atmos, TrueSpace-technologie en naar boven gerichte transducers. Deze scheiden muziekinstrumenten, dialoog en geluidseffecten en verspreiden deze door de kamer.

Niet alleen heb je goed geluid, ook is de Bose Smart Soundbar 600 die te koop is bij Mediamarkt slim. Zo is Amazon Alexa ingebouwd en ondersteunt het Google Assistent. Ook werkt het product prima met Apple aangezien je met AirPlay 2 makkelijk kunt streamen naar het apparaat. Verbinding maak je via wifi of Bluetooth.

Bose Soundbar Mediamarkt.
Past prima onder je televisie. (Afbeelding: Bose)

Nu korting bij Mediamarkt

Wat heel fijn is, is dat je het apparaat makkelijk met andere producten koppelt. Iets wat je wellicht kent van Sonos. Met SimpleSync koppel je de soundbar met een compatibele Bose koptelefoon of andere speaker.

Normaal kost deze Bose Smart Soundbar 600 549,95 euro, maar deze week is die voordeliger bij Mediamarkt. Nu betaal je er nog maar 499 euro.

Dit zijn de 3 beste Sonos-speaker om je set mee te beginnen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen