Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 okt 2017

Bouw je ultieme dinopark in Jurassic World Evolution

Als jij dol bent op games als Theme Park en Rollercoaster Tycoon en een voorliefde voor dino’s hebt en bij voorkeur Jurassic Park-films, dan is Jurassic World Evolution echt een game voor jou. Een paar maanden geleden werd de game al aangekondigd, maar nu hebben we de eerste in-game beelden.

Jurassic World Evolution

Daarin zien we geen chaos zoals we van de films gewend zijn. Alles gaat er gemoedelijk aan toe en je ziet hoe de verschillende dino’s zich in hun omgeving gedragen. Jurassic World Evolution gaat een game worden in de vorm van Rollercoaster Tycoon en Planet Coaster. De ontwikkelaar is dezelfde partij die eerder verantwoordelijk was voor Planet Coaster, wat op dit moment de beste pretpark bouw game is.

In Jurassic World Evolution is het aan jou om een perfect dinopretpark in de stijl van Jurassic Park neer te zetten. Daarbij moet je rekening houden met alle verschillende facetten. Dat betekent dus dat je onderzoek moet doen naar nieuwe dino’s, de juiste omheiningen te bouwen en attracties te bedenken voor de gasten die naar je park komen. In de onderstaande video krijg je alvast een goed voorproefje.

Het duurt helaas nog wel even voordat de game uit is. Er is nog geen releasedatum voor. We weten enkel dat de game volgend jaar uitkomt. Jurassic World Evolution verschijnt dan op de pc, Xbox One en PlayStation 4. Tot slot hebben we ook nog een aantal fijne screenshots van de game. Deze kun je hieronder bekijken.

Jurassic World Evolution Screenshots

Jurassic World Evolution

Wil je meer over gaming lezen? Dan hebben we een zeer fijne gaming pagina, waar je de laatste gamebesprekingen en nieuwtjes kunt lezen.

Reageer op artikel:
Bouw je ultieme dinopark in Jurassic World Evolution
Sluiten