Bouw nu hele kleine huisjes in De Sims 4

De Sims 4 is een game die alweer heel wat jaren meegaat en behoorlijk succesvol is. Je kunt er de meest prachtige huizen in bouwen, maar denkzij de aankomende Tiny Living Stuff Pack is het straks mogelijk om juist een klein huis neer te zetten.

Het idee van de kleine huisjes in de Sims 4 is dat je creatiever omgaat met de ruimte die je hebt. Op die manier heb je bijvoorbeeld meer ruimte om op je grond een prachtige tuin aan te leggen, zonder dat je kleine huis bepaalde elementen mist.

Kleine huisjes in De Sims 4

In de Tiny Living Stuff Pack voor De Sims 4 worden je huizen beperkt tot 100 tegels en dat is dus echt heel erg weinig. Zeker wanneer je in je ruimte alsnog dingen wilt plaatsen om je vaardigheden mee te verbeteren. Gelukkig komt de uitbreiding met diverse nieuwe producten die je in je huis kunt plaatsen om zo effectief mogelijk om te gaan met de ruimte die je hebt. Denk daarbij aan een bed dat kan uitklappen uit een kast. Zo lijkt het dus net alsof je in een klein studentenhuis woont. De onderstaande trailer geeft je een redelijk idee van wat je in de game kunt verwachten.

Naast het feit dat dit een extra uitdaging oplevert voor hen die normaal gesproken grote huizen bouwen, levert het ook bepaalde voordelen op. Door de kleine ruimtes lopen je Sims vaker tegen elkaar op en zijn er meer mogelijkheden om relaties op te bouwen. Daarnaast zorgt de kleinere ruimte er ook voor dat zoiets als energierekening lager wordt. Dan heb je weer meer geld over om leuke dingen in de game te doen. De uitbreiding verschijnt op 21 januari op de pc. Speel je De Sims 4 op de PlayStation 4 of Xbox One? Dan kun je vanaf 4 februari met de nieuwe content aan de slag. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Bouw nu hele kleine huisjes in De Sims 4
Sluiten