Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Home 31 aug 2018

Bouw overal een feestje met de Sony XB501G Speaker

Een goed feestje heeft een aantal ingrediënten nodig. Ten eerste moet je jezelf omringen met leuke mensen, want anders heb je alleen maar een paar chagrijnen om je heen. Ten tweede zijn hapjes en drankjes redelijk belangrijk. En tot slot, zeker niet onbelangrijk, wil je een fijn muziekje hebben. Wellicht op de achtergrond, maar als je er echt een feest van wil maken, dan zet je die gewoon even goed hard aan. Voor die momenten is de Sony XB501G Speaker ideaal.

De Sony XB501G Speaker bouwt altijd een feestje

De Sony XB501G Speaker is een draagbare speaker die je overal mee naar toe kunt nemen. Het is een speaker die ongeveer net zo groot is als een bal en is zodoende dus makkelijk mee te nemen. Bovendien is de speaker voorzien van vrolijke lichten aan de randen van de speaker. Op die manier zie je alle kleuren van de regenboog (en meer) van de speaker afkomen terwijl je van je favoriete muziek geniet.

Sony XB501G Speaker

Daarbij hoef je overigens niet bang te zijn dat die ene persoon die altijd dronken is zijn bier over de speaker gooit. Natuurlijk, je wilt het liever niet en je moet hem daarna wel even schoonmaken, maar de Sony XB501G Speaker zal er niet door kapot gaan.

Hij kan namelijk tegen waterspatten en stof. Dus ook als er even een buitje komt hoef je niet gelijk in paniek te raken. Bovendien gaat hij een tijdje mee. Als hij eenmaal is opgeladen gaat hij zestien uur lang mee. Via een USB-C kabel kun je hem vervolgens weer snel opladen.

Sony XB501G Speaker

Ook thuis is de Sony XB501G Speaker functioneel. Zo maakt hij gebruik van Google Assistent, waardoor je hem goed kunt gebruiken in je Google Homes setup. Ook kun je er twee aanschaffen en die dan met elkaar syncen voor een stereo-audio beleving.

De Sony XB501G Speaker moet in oktober op de Amerikaanse markt komen en kost dan 299 dollar. Wanneer hij in Nederland verschijnt is nog niet bekend. Meer over speakers? Kijk dan eens hier.

Reageer op artikel:
Bouw overal een feestje met de Sony XB501G Speaker
Sluiten