Boxer: Een nieuwe iOS-mailapp waarmee je zelfs e-mails kunt liken

Krijg je wel eens een e-mail waar je hard om moet lachen of die je gewoon te gek vindt en maar al te graag wil liken. Nu kun je natuurlijk een reply sturen met “LIKE,” maar er is een nieuwe iOS-mailapp verschenen die dit gemakkelijker maakt en ook je Apple-mail of andere mailbox vervangt. Wij hebben het over Boxer.

 
Boxer ondersteunt Gmail, Exchange, Outlook.com, Hotmail, Yahoo, iCloud, en AOL-accounts. In de app blader je gemakkelijk door je mail heen, heb je de mogelijkheid om een mail te liken, maar kun je ook e-mails toevoegen aan een to-do-lijst, kun je snel reageren door één van de standaard antwoorden te kiezen – je kunt ook zelf nieuwe toevoegen -, iemand een verzoek doen en kun je via de ‘Done’-knop eenvoudig je mailbox opschonen. Al deze opties raadpleeg je door simpelweg een e-mail naar rechts te swipen. Swipe je een e-mail naar links dan kun je gemakkelijk de mail verwijderen, als spam rapporteren of archiveren. Het werkt allemaal soepel, alleen weten we nog steeds niet waar de gearchiveerde mail zich verzamelt.

Het design is overzichtelijk, modern en zijn de letters perfect van maat. Met het linker schuifmenu heb o.a. je toegang tot je to-do’s, verzoeken en je volledige mailbox. De ontwikkelaars hebben zich wel laten inspireren door Mailbox. Anders dan mailbox is dat je je Dropbox-, Facebook- en LinkdIn-account aan Boxer kunt koppelen zodat deze diensten ook geïntegreerd zijn. Daardoor kun je bijvoorbeeld foto’s uit je Dropbox via een e-mail versturen.

Voor de eerste 100.000 downloaders is de app gratis. Daarna zal de app 4,49 euro kosten dus wees er snel bij en download Boxer hier.

Reageer op artikel:
Boxer: Een nieuwe iOS-mailapp waarmee je zelfs e-mails kunt liken
Sluiten