Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 15 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Brad Pitt en Margot Robbie willen in Tarantino’s Star Trek spelen

De nieuwste film van Quentin Tarantino is nog maar amper uit en er wordt nu al gesproken over een potentiële opvolger. Veel mensen denken dat de controversiële filmmaker zijn carrière zal gaan afsluiten met een eigen Star Trek film. In een recent interview gaven zowel Brad Pitt als Margot Robbie aan dat het ze wel leuk lijkt om hieraan mee te werken.

Brad Pitt en Margot Robbie over Tarantino’s Star Trek film

We hebben er lang op moeten wachten, maar vanaf morgen zal eindelijk de nieuwe film van Quentin Tarantino in de bioscoop te zijn zien. Het gaat hier om Once Upon a Time in Hollywood, met daarin de legendarische Al Pacino.

Naast Pacino doen er nog een aantal andere topacteurs aan de film mee, waaronder Leonardo DiCaprio, Margot Robbie en Brad Pitt. Deze laatste twee kregen onlangs in een interview de vraag of ze interesse hadden om mee te werken de aankomende Star Trek film die Tarantino blijkbaar gaat maken:

Zoals je kunt zien geeft Pitt aan dat hij hier zeker voor openstaat. Waar Robbie aan toevoegt dat ze eigenlijk aan ieder project dat Quentin Tarantino gaat maken mee zou willen doen.

Er gaan al enkele jaren geruchten dat Tarantino een eigen Star Trek film zou willen maken. Een recent bericht wees erop dat er nu ook daadwerkelijk een script is gemaakt. Al blijkt dit tot onze grote verbazing niet geschreven te zijn door de regisseur zelf, maar is het wel gebaseerd op een van zijn ideeën.

Once Upon a Time in Hollywood

Voordat deze eventuele Star Trek film in première zal gaan kunnen we eerste genieten van Once Upon a Time in Hollywood, welke vanaf morgen in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

We zien hierin het Hollywood van 1969, waar later de gruwelijke daden van Charles Manson en zijn volgelingen plaats zullen vinden. Mocht jou deze film wel interessant lijken dan kun je hier vrijkaarten winnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Brad Pitt en Margot Robbie willen in Tarantino’s Star Trek spelen
Sluiten