100 jaar voor Breath of the Wild: Hyrule Warriors: Age of Calamity

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is sinds de release van de Nintendo Switch één van de beste games voor het platform. Mocht je meer willen van het verhaal, dan is het wellicht interessant om Hyrule Warriors: Age of Calamity in de gaten te houden.

Nintendo heeft Hyrule Warriors: Age of Calamity gisteren aangekondigd. De game speelt zich honderd jaar af voor de gebeurtenissen van Breath of the Wild, waardoor je zelf kunt meemaken wat er voor ramp zich voltrok.

Maak kennis met Hyrule Warriors: Age of Calamity

Hyrule Warriors: Age of Calamity is alleen wel een ietwat andere game dan Breath of the Wild dat is. Het is een game die tot de zogenaamde Warriors-reeks behoort, waarbij je te maken krijgt met slagvelden met vele honderden vijanden, waar je dan als een bezetenen op moet loshakken. Echter lieten games als Fire Emblem Warriors en de eerste Hyrule Warriors zien dat een samenwerking tussen Nintendo en Koei Tecmo goed werkte. Wat dat betreft kan dit wel een interessante release gaan worden. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Nintendo beschrijft de game als volgt:

Hyrule Warriors: Age of Calamity brengt spelers naar de tijd voordat de grote ramp plaatsvond en schotelt ze spectaculaire, strategische gevechten voor op bekende locaties in Hyrule voordat deze werden vernietigd. In de game verschijnen allerlei bekende personages uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild, waaronder Link en Zelda, alsook andere bekende gezichten zoals de vier Uitverkorenen, die voor het eerst in de Hyrule Warriors-serie speelbaar zullen zijn.

Veel vijanden op het beeld (Afbeelding: Nintendo)

Niet heel erg lang wachten

Een bijkomend voordeel is dat je niet heel erg lang hoeft te wachten op Age of Calamity. De game staat namelijk gepland voor 20 november. Op die manier loopt het releaseschema van de Nintendo Switch langzaam vol. Wil je meer weten over de spelcomputer? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Hyrule Warriors: Age of Calamity
Bekende krachten (Afbeelding: Nintendo)
Reageer op artikel:
100 jaar voor Breath of the Wild: Hyrule Warriors: Age of Calamity
Sluiten