Birds of Prey: Harley Quinn schittert zonder The Joker in eerste trailer

We hebben lang in spanning moeten zitten, maar morgen verschijnt eindelijk de langverwachte film rondom de Joker. Al is hij niet de enige Batman schurk die een eigen spin-off gekregen heeft. Ook zijn vriendin Harley Quinn zal binnenkort een geheel eigen film te zien zijn. Deze gaat Birds of Prey heten en de eerste trailer is recentelijk online gekomen.

Eerste trailer voor Birds of Prey verschenen

De in 2016 verschenen DC film Suicide Squad mocht dan lang niet bij iedereen in de smaak gevallen zijn, maar over één ding waren de meeste kijkers het eens: Margot Robbie was geweldig als superslechterik Harley Quinn. Vandaar dat het goed nieuws is dat haar personage een eigen film krijgt onder de naam Birds of Prey.

Onlangs verscheen er een eerste trailer voor dit project en deze heeft inmiddels al vele enthousiaste reacties mogen ontvangen. Mocht je nieuwsgierig geworden zijn dan kun je hem hieronder zelf bekijken:

Het verhaal van Birds of Prey draait om een bondgenootschap tussen Harley Quinn en nog enkele andere vrouwelijke superhelden om zo een jong meisje tegen slechterik Black Mask te kunnen beschermen.

Naast Margot Robbie zijn er rollen voor Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Ella Jay Basco en Rosie Perez. Ook zal Star Wars acteur Ewan McGregor aan de film meedoen en gaat hij niemand minder dan de eerdergenoemde Black Mask vertolken. Birds of Prey zal vanaf 7 februari 2020 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.

Suicide Squad 2

Ondanks dat het eerste deel lang niet door iedereen gewaardeerd werd is er toch een tweede Suicide Squad film in de maak. Ook hierin zal Harley Quinn weer te zien zijn, evenals de personages van Viola Davis, Joel Kinnaman en Jai Courtney. Nieuwe rollen zijn er voor onder andere Idris Elba en John Cena.

De regie ligt dit keer bij James Gunn, die bekend is van de Guardians of the Galaxy films. Suicide Squad 2 staat gepland om in augustus 2021 te verschijnen. Er zal zover wij weten qua verhaal echter geen link zijn met Birds of Prey.

Reageer op artikel:
Birds of Prey: Harley Quinn schittert zonder The Joker in eerste trailer
Sluiten