Daniel Koster
Daniel Koster Google 20 feb 2016

Briljant: vermakelijke spellen die je via Google zo in je browser kunt spelen

Google is voor velen de meestgebruikte webpagina. De zoekmachine is dé manier om jezelf wegwijs te maken op het wereldwijde web. Wij gebruiken de pagina zelf elke dag. Echter hoef je de website niet enkel voor productieve zaken te gebruiken. Je kunt namelijk allerlei grappige spellen spelen via de zoekmachine, of vermakelijke zaken laten voorvallen. Wij geven je er een aantal!

Nostalgie! Speel PAC-MAN

Yes, het is waar: je kunt via Google PAC-MAN spelen. Het enige dat je hoeft te doen is zoeken op PAC-MAN. Je krijgt vervolgens de optie om het spelletje te spelen. Compleet met geluid en al. O jee, daar gaat je productieve dag!

Google, maar dan andersom!

Wil je even volledig de draad kwijt zijn? Zoek dan via Google op ‘elgooG’. Je raadt het al, alles is dan omgedraaid. Apart!

Speel Atari Breakout

Even behoefte aan wat afleiding? Dan is het spelen van Atari Breakout dé manier. Je kunt hierbij, net zoals je bij het nostalgische spel bent gewend, een balletje tegen blokken aanschieten. Hoe je dit doet? Door via Google Image ‘Atari Breakout’ in te vullen (of hierop te klikken). Het spel start vanzelf!

Je hoeft geen koprol te doen, dat doet Google voor je

Ook deze functie is zeer vermakelijk en redelijk nutteloos. Dat mag de pret echter niet drukken. Door te zoeken op ‘Do a barrel roll’ doet Google een koprol voor je. Geinig!

Bored? Zoek dan op Bubble Level

Heb je even niets beters te doen? Google is daar niet enkel om je te helpen productief te zijn. Je kunt je ook prima even vermaken via de zoekmachine. Wanneer je via je smartphone of tablet zoekt op ‘Bubble Level’ kun je een spelletje spelen. Het spel is simpel, maar prima voor als je je op het toilet of in de trein verveelt!

Google in de ruimte en Google die de toorn van de zwaartekracht voelt

Wil jij weten hoe Google zich gedraagt in de ruimte en hoe Google eruit ziet wanneer de website met zwaartekracht krijgt te maken? Dat kan! Type ‘Google Space’ in en ‘Google Gravity’ voor de onderstaande effecten!

Verslavend: Zerg Rush

Het laatste spel dat we voor je in petto hebben is Zerg Rush. Wanneer je hierop zoekt wordt je beeldscherm overgenomen door kleine rondjes die de zoekresultaten oppeuzelen. Jouw doel is om ze allemaal aan te klikken zodat ze verdwijnen. Gaan voor die topscore!

Reageer op artikel:
Briljant: vermakelijke spellen die je via Google zo in je browser kunt spelen
Sluiten