Kerst is voorbij! Wedden dat je een aantal van deze foto’s op je phone hebt staan

Dat smartphone’s een grote spelen in onze carrière als fotograaf is ondertussen wel duidelijk. Fotografie heeft nog nooit zo’n grote rol gespeeld in ons leven. Daadwerkelijk alles leggen we vast en delen dat via Instagram, Facebook, Snapchat en Twitter. Zo ook tijdens deze kerst.

Wedden dat jij een aantal van deze foto’s op je phone hebt staan

De smartphonecamera is een prachtig gegeven. Het eindeloos fotograferen met onze smartphone kent echter ook nadelen. Het zorgt er namelijk voor dat we duizenden foto’s op onze phone hebben staan waar nooit meer naar wordt gekeken. Ze staan er maar op en duiken het archief in. Te wachten om ons nog eens te grazen nemen. Aangezien alles in de Cloud staat en hackbaar is ?.

In deze hilarische video worden dan ook een aantal foto’s uitgelicht waarvan wij durven te wedden dat je er een aantal op je phone hebt staan. Misschien is het nice om juist deze foto’s eens uit te printen en een serie van te maken.

Oké, om eerlijk te zijn was dit er eentje uit de oude doos. Dat kun je wel aan de iPhone uit de video zien, right ;-). Maar ook al wordt de kwaliteit van de fotografie beter, de situatie blijft hetzelfde. Erg eigenlijk! Daarom zijn deze fotografie-gadgets in het leven geroepen om deze beelden te voorkomen. Of verwijder je slechte foto’s. Dat kan ook helpen. Dan heb je ook geen mapje met naaktfoto’s op je iPhone staan.

Reageer op artikel:
Kerst is voorbij! Wedden dat je een aantal van deze foto’s op je phone hebt staan
Sluiten