Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 27 jun 2017

WANT Vlog: Broers testen Camptoo en gaan op roadtrip met een te gekke campervan

Je kunt jezelf in luxe hotels stoppen, maar niets biedt zoveel vrijheid dan een roadtrip met een camper. Een camper is echter niet goedkoop in aanschaf en staat gemiddeld zo’n 48 weken per jaar stil. Reden voor Martijn Peeters om Camptoo op te richten, oftewel het Nederlandse ‘Airbnb on wheels’. Een dienst die ik natuurlijk wilde uitproberen. Ik dook achter de computer, checkte het aanbod, boekte een campervan en vroeg mijn broer Jorik mee op avontuur!

Op roadtrip met Camptoo

Camptoo is een deeleconomieplatform dat particuliere (ver)huurders van campers en caravans bij elkaar brengt. In ons interview met Martijn en Marita kun je er alles over lezen. Kijk je liever een video om te ontdekken hoe leuk een roadtrip met een camper is? Snap ik! Check it out en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Lang leven de deeleconomie en flexibel kamperen! Zo easy kan het dus gaan. Klap je laptop open, check een campervan die bij je past, neem een periode vrij en je kunt gaan en staan waar je maar wilt. Je hoeft niet altijd een bruisende stad te bezoeken. Hamburgers bakken op een waddeneiland en op forel vissen kan juist voor ontspanning en die local experience zorgen.

Niet voor niets groeit het aantal nachten dat per maand via Camptoo hard. Het aanbod bestaat nu uit 277 campers en caravans, dus wil je zelf op roadtripavontuur neem dan hier op Camptoo een kijkje.

Wil je meer avonturen van ons zien? Ontdek bijvoorbeeld hoe de Tesla fabriek in Tilburg eruit ziet. Of ontdekt het succes van internetheld Casey Neistat en businessguy Gary Vaynerchuk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WANT Vlog: Broers testen Camptoo en gaan op roadtrip met een te gekke campervan
Sluiten