Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 22 mei 2019

Topgame Brothers: A Tale of Two Sons naar de Nintendo Switch

Brothers: A Tale of Two Sons is een game die al in 2013 is verschenen. Het is een game die gemaakt is door Josef Fares en zijn team en het verhaal vertelt van twee broers (dat verraadt de titel eigenlijk al). Fares heeft hierna de game A Way Out gemaakt en weet een goede balans te vinden tussen coöperatieve gameplay en een verhaal. Oorspronkelijk was Brothers: A Tale of Two Sons een game die je in je eentje speelde, waarbij je met elke losse thumbstick op je controller een ander personage bestuurde. Maar in de Nintendo Switch-versie van de game heb je de mogelijkheid om daadwerkelijk met iemand anders het avontuur te beleven.

Brothers: A Tale of Two Sons naar de Nintendo Switch

De Nintendo Switch-versie van Brothers: A Tale of Two Sons verschijnt op 28 mei. Naast de mogelijkheid om de game coöperatief te spelen, is er ook nog bonus content in de vorm van behind-the-scenes commentaar van Fares en een concept art gallery . In Brothers: A Tale of Two Sons ga je op avontuur met de broers Naiee en Naia. Hun moeder is verdronken en hun vader is nu zoek. Het enige wat hun vader kan redden is het water van de Tree of Life. Maar om daar te komen moeten de broers een hele reis opzetten, waarbij je puzzels krijgt en een indrukwekkend verhaal doorloopt.

Brothers: A Tale of Two Sons is wat mij betreft echt zo’n typische game die laat zien dat games je emotioneel kunnen raken. Mocht je de game nog niet eerder gespeeld hebben, dan is dit wel de uitgelezen mogelijkheid om het te proberen. De game is vanaf 28 mei beschikbaar op de Nintendo eShop. Mocht je nu al overtuigd zijn, dan kun je hem pre-orderen en krijg je gelijk 10 procent korting.

Wil je meer elzen over games voor de Nintendo Switch? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Topgame Brothers: A Tale of Two Sons naar de Nintendo Switch
Sluiten