‘Buitenaards’ object verdwenen uit de woestijn van Utah

Een onbekend metalen object is afgelopen week ontdekt in de woestijn van Utah. Nu is het weer mysterieus verdwenen.

Een metalen object dat er ineens is midden in de woestijn. Dat gebeurde afgelopen week in de Amerikaanse staat Utah. Wonderbaarlijk genoeg verdween het ook. Beide gevallen zijn een groot mysterie.

Wat was er in de woestijn van Utah?

De ontdekking vond voor het eerst plaats door een helikopterbemanning die in de buurt was om dikhoornschapen te tellen vanuit de lucht. Op afbeeldingen is een ijzeren object van 3,7 meter hoog en een stapel stenen. Het zorgde voor een hype in de Verenigde Staten. Het raden wat het precies is, houdt dan ook veel mensen bezig.

Er gaan dan ook verschillende theorieën over het voorwerp en de afkomst. Veel mensen denken dat het een kunstwerk is dat is achtergelaten door een kunstenaar. Er zijn echter ook mensen die geloven dat het buitenaards is. Toch heeft nog niemand het eigendom van het object geclaimd.

Een ‘buitenaardse’ verdwijntruc

Het bizarre is dat het object net zo snel als het kwam ook weer verdwenen was. Een dag later ging een vriend van de helikopterpiloot checken wat het was, maar toen was het object weg.

Het is onbekend wie dat heeft gedaan. Het Bureau van Land Management in Utah dat verantwoordelijk is voor het gebied laat in een officiële verklaring weten het niet verwijderd te hebben, aangezien het als privébezit wordt aangemerkt. Zij doen er geen onderzoek naar, aangezien de sheriff daar al mee bezig is.

Op sociaal media verschijnen verschillende foto’s van mensen die op de plaats in Utah zijn geweest. Daar is echter alleen maar een klein overblijfsel aangetroffen. Zij laten weten dat de plaats niet zo makkelijk te bereiken is. Ze hebben ongeveer 15 kilometer moeten hiken om het te bereiken. Dat maakt het mysterie rond de verdwijning nog groter.

Ook maakten officiële instanties in Utah niet bekend waar de plaats precies is. Mensen wisten echter via het internet de locatie op te sporen. Maar wat het was en waar het nu is, weet niemand, behalve de maker.

Reageer op artikel:
‘Buitenaards’ object verdwenen uit de woestijn van Utah
Sluiten