Daredevil seizoen 3: Bullseye steelt de show in nieuwe teaser

Veel geruchten, hints en fans wijste maar naar een ding: Bullseye komt voor in het derde seizoen van Daredevil. Een echte officiële bevestiging was er nog niet, tot nu! In de nieuwe teaser trailer steelt Bullseye de show en zien we dat hij meer is dan een simpele badguy. 

Bullseye steelt de show

Veel fans, inclusief onze eigen redactie, hadden hun hoop gezet op een verschijning van Bullseye in het nieuwe seizoen van Daredevil. Dat de nieuwe teaser trailer van de Marvel x Netflix serie veel mensen gelukkig maakt, zal dus niet als een verrassing komen. Matt Murdock’s nieuwste vijand is namelijk niet alleen een badguy, maar hunkert naar bloed.

Benjamin Poindexter wordt geĂŻntroduceerd als voormalig FBI agent die, in combinatie met een vrij gevaarlijk skillpakket, een man die op het randje tussen goed en kwaad zit. De FBI houdt de man op het rechte pad maar, zoals we in de teaser kunnen zien, verschijnt al snel op de radar van Wilson Fisk. Het zint de man niet dat de mensen met een masker als helden worden gezien en de mensen zonder niet. Tijd om het recht te zetten. Dit doet de FBI agent in het pak van Daredevil en hanteert een andere aanpak dan Murdock. Dat zorgt voor problemen, scheve gezichten en een gevecht tussen Dex en Matt. Check de teaser hieronder.

Daredevil seizoen 3

Het derde seizoen van Daredevil wordt direct na The Defenders opgepakt. Matt Murdock houdt zicht al maanden stil en wordt, door de buitenwereld, vermist. Zelf zit hij in een heftige strijd met zichzelf over zijn toekomst. Gaat hij door als de vigilante Daredevil of gaat hij verder in het leven als Matt Murdock de advocaat? Terwijl de beslissing met de dag moeilijker wordt, wordt Wilson Fisk vrijgelaten uit de gevangenis. Er is geen tijd meer om na te denken. Murdock keert terug als Daredevil!

Check de eerste trailer van het derde seizoen hieronder!

Reageer op artikel:
Daredevil seizoen 3: Bullseye steelt de show in nieuwe teaser
Sluiten