Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 mei 2020

De eerste bunker in Call of Duty: Warzone is geopend

Call of Duty: Warzone is een game die je met veel plezier een lange tijd kan spelen. Bijna elke week valt er wel iets nieuws te beleven. En dan zijn er nog diverse geheimen in de game.

Eén van die geheimen heeft te maken met de verschillende bunkers die je in Call of Duty: Warzone vindt. Er zijn al een tijdje verschillende keycards in de game opgedoken, maar door kon je niks mee. Tot nu toe.

De deuren van de bunkers in Call of Duty: Warzone zijn geopend

Want met de nieuwe patch voor Call of Duty: Warzone, die als het goed is niet zo belachelijk groot is als de voorgaande, hebben de zogenaamde Red Access Cards eindelijk een functie. Daarmee is het mogelijk om één van de bunkers in de game te openen. En dan ben je toch wel benieuwd wat er in zit. Bekijk hieronder de video om een goed beeld te krijgen van wat je in de bunker kunt verwachten.

Goed, geen zwerm aan zombies die je gelijk aanvallen wanneer de deuren open gaan, maar wel een berg aan loot. Zeker wanneer je aan het begin van een potje de deur weet te openen, dan heb je gelijk veel fijne wapens en andere gear om mee aan de slag te gaan. En vanuit deze video zien we gelijk al een volgende uitdaging. Want na de ruimte waarin je alle loot vindt, is er nog een deur die gesloten is. En daarvoor lijk je dus weer een andere keycard nodig te hebben. De grote vraag is nu natuurlijk wanneer dat gaat verschijnen in Call of Duty: Warzone. En wat er dan achter gaat zitten.

Op dit moment is elke bunker die je tegenkomt eenmalig te openen met de keycard, dus maakt het niet uit welke bunker je precies pakt. Wil je meer lezen over Call of Duty: Warzone? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
De eerste bunker in Call of Duty: Warzone is geopend
Sluiten