Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 12 apr 2018

WANT to Have: vijf onmisbare gadgets voor op je bureau

Tegenwoordig wordt het steeds lastiger om gewoon rustig aan je bureau te zitten en te focussen op je werk. Er zijn duizenden afleidingen en behoorlijk wat die alleen al afkomstig zijn van je smartphone. Hoewel je je notificaties misschien niet wilt uitschakelen, kun je in ieder geval wel ervoor zorgen dat je bureau geoptimaliseerd is om zo efficiënt mogelijk te werken. Deze vijf accessoires zijn daar onmisbaar voor.

Laptop op zijn plek

Het centrum van je bureau is natuurlijk je laptop en stap één is dus om te zorgen dat deze optimaal is gepositioneerd en dat hij niet overhit raakt van al je zwoegen erop. De Cooler Master Notepal U3 Plus is een laptopstandaard die ervoor zorgt dat je laptop precies goed staat om op te werken.

Daarnaast is hij uitgerust met drie ventilatoren van 80mm om je laptop koel te houden. Omdat verschillende laptops op andere plekken heet worden, kun je de ventilatoren verplaatsen zodat ze verkoeling brengen daar waar het nodig is. Aan de achterkant zijn er twee kabelmanagement clips, zodat je bureau er opgeruimd uitziet. De standaard is geschikt voor laptops van 13,3 inch tot 19 inch.

Cooler Master Notepal U3 Plus laptopstandaard

Prijs: 39,99 euro

Ook jij moet het hoofd koel houden

Niet alleen je laptop kan overhit raken, maar ook jijzelf. Daarom is de Dyson AM06 tafelventilator altijd goed om in de buurt te hebben. Hij is beschikbaar in het zilver en wit en komt met een verkoelende ring van 300mm.

Dankzij de Air Multiplier technologie zijn de bladen, die je bij een standaard ventilator hebt, niet nodig. De technologie zorgt ervoor dat de omringende lucht wordt versneld en versterkt door een ringvormige luchtstroom. Verder heeft hij een sleeptimer, zodat je hem kunt instellen om na een tijdje weer uit te gaan en komt hij met een afstandsbediening om te switchen tussen tien luchtstroominstellingen.

Dyson ventilator

Prijs: 249,99 euro

Opgeruimd staat netjes

Hoewel het draad van je laptop al netjes weggewerkt wordt met de laptopstandaard, zijn er natuurlijk nog andere draden die je bureau rommelig proberen te maken. Deze kun je netjes opbergen met de Bluelounge kabelbox.

Hij komt in het wit en zwart en zorgt ervoor dat je stekkerdoos en bijbehorende kabels weggewerkt worden. Aan de onderkant is hij uitgerust met rubberen dopjes, zodat hij goed op de plek blijft, die jij hem hebt gegeven.

Bluelounge kabelbox bureau accessoire

Prijs: 32,99 euro

Alles mooi aangesloten

Het kan dat je op je bureau je smartphone, tablet en allerlei andere USB-apparaten hebt liggen, die allemaal opladen en aangesloten moeten worden. Omdat je maar één Bluelounge kabelbox hebt, passen deze niet allemaal in de verstopte stekkerdoos. Daarvoor is de Anker PowerPort 6.

Dit handige boxje kun je gebruiken om maximaal zes apparaten op één plek via USB op te laden. Als zes niet genoeg is, moet je je misschien bedenken dat je teveel apparaten op je bureau hebt liggen.

Anker PowerPort 6

Prijs: 39,99 euro

Een georganiseerd bureau

Als laatste moet je natuurlijk ook al je briefjes, pennen, paperclips en noem maar op overzichtelijk kwijt op je bureau. Een Relaxdays organizer neemt deze taak op zich en zorgt ervoor dat je nooit meer iets kwijt bent.

De organizer komt met zes verschillende vakjes aan de bovenkant en twee lades onderin. Daar kun je dingen bewaren, die niet bestemd zijn voor de ogen van je collega’s.

De organizer is gemaakt van bamboe, waardoor je meteen milieuvriendelijk overkomt. Overigens zijn er verschillende organizers van Relaxdays, zodat je zelf kunt kiezen welke het beste is voor jou.

Relaxday bureau organizer

Prijs: 34,95 euro

Nu je veel tijd bespaart doordat je niet constant naar iets op zoek bent op je bureau, kun je best wat extra oefeningen doen terwijl je daar zit. Dit zijn de vijf beste gadgets om jezelf fit te houden op kantoor.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WANT to Have: vijf onmisbare gadgets voor op je bureau
Sluiten