Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 1 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Burnout Paradise Remastered komt volgende maand op de Nintendo Switch

Een nieuw deel in de Burnout-reeks, dat zit er al een paar jaar niet in. En dat is toch jammer, want de herinneringen die ik er aan heb zijn zeer positief. Wanneer je wat nostalgisch bent, dan is het goed om te weten dat je volgende maand Burnout Paradise Remastered kunt beleven op de Nintendo Switch.

Burnout Paradise Remastered werd al tijdens de Nintendo Direct in maart van dit jaar voor de Nintendo Switch onthuld, nadat de game vorig jaar al op andere platformen verscheen. En nu weten we wanneer de game uitkomt.

Burnout Paradise Remastered komt op 19 juni

Vanaf 19 juni kun je aan de slag met Burnout Paradise Remastered op de Nintendo Switch. Dat liet uitgever Electronic Arts vandaag weten. Op die manier wordt de lente/zomer van 2020 toch weer wat kleurrijker. Of in dit geval gevuld met autowrakken, want in deze game is het de bedoeling dat je de verschillende wagens in de game zo hard mogelijk tegen de zijkanten aanbeukt, zodat ze compleet kapot gemaakt worden. Bekijk hieronder de trailer van de game.

Burnout Paradise Remastered op de Nintendo Switch moet volledig gebruik maken van de mogelijkheden die de Nintendo Switch brengt. Zo moet de game draaien op 60 frames per seconden, wat voor een game als deze wel handig is, aangezien je wilt dat alles zo snel en soepel loopt. Daarnaast wordt de game voorzien van de verschillende updates die destijds voor de game zijn uitgebracht. Op die manier is er dus genoeg content om mee aan de slag te gaan.

Daarnaast is vandaag bekend geworden dat Burnout Paradise Remastered op de Nintendo Switch ook multiplayermogelijkheden krijgt. Zowel online als lokaal kun je de game gaan spelen. Wanneer je met vrienden thuis zit (wel afstand houden), dan kun je de controller of de spelcomputer doorgeven, waarna de volgende mag. Het is dan wel even de vraag of je hem wilt ontsmetten of niet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Burnout Paradise Remastered komt volgende maand op de Nintendo Switch
Sluiten