Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 17 jun 2017

De nieuwe C Seed tv is ‘s werelds grootste 4k televisie ooit

Het Australische luxe merk C Seed staat vooral bekend om zijn innovatieve entertainment systemen voor buitenshuis. Zo ontving het bedrijf in 2012 de Red Dot Design Award voor de indrukwekkende C Seed ‘201’ tv in samenwerking met Porsche Design. Recentelijk heeft het bedrijf zich gericht op innovatie binnenshuis en komt het met de C Seed ‘262’ tv. Met een scherm van 262 inch is het ‘s werelds grootste 4k tv.

Meters aan kijkplezier

Voortaan hoef je niet meer perse naar de bioscoop om te genieten van de full immersion ervaring. Genieten van metershoge beelden kan met de C Seed ‘262’ ook gewoon lekker in de woonkamer. De 4k LED tv is 262 inch groot, wat zorgt voor een kijkoppervlak van ruim zes meter breed en bijna drie meter hoog. Je hoeft je echter geen zorgen te maken dat de gigantische tv de kamer helemaal domineert. Hij wordt geleverd met een zelf gekozen stoffen hoes, welke met de druk van een knop over het scherm heen glijdt. Zo heb je een immense tv en zo heb je opeens een prachtig schilderij, of een poster van je favoriete film.

C Seed '262'

C Seed ‘262’ levert superieure beeldkwaliteit

De nieuwe C Seed tv overtreft standaard tv’s ruimschoots in beeldkwaliteit. De ultra-high-definition technologie zorgt voor een breed kleurenspectrum en dynamische kleuren. Verder zorgt de black LED technologie voor een hoger contrast dan je standaard gewend bent. Zelfs overdag met fel zonlicht blijf je de beelden goed zien. Hiervoor wordt gezorgd door de 800 NITS helderheid.

C Seed '262'

Cinema surround geluid in de woonkamer

Verder wordt de C Seed geleverd met een 4k media server en zes ingebouwde kwaliteitsspeakers. Met de speakers geniet je van 7.1 of 9.1 surround geluid en komen de beelden helemaal tot leven.

C Seed '262'

Om te genieten van dit monster van een tv zal je vanaf 1 juli helaas wel meer moeten betalen per maand. De kans is namelijk groot dat je internet- en televisieabonnement dan duurder wordt. Maar als je net de C Seed hebt aangeschaft is die 22 euro extra per jaar verwaarloosbaar en houdt niets je tegen om je zorgeloos uit te leven met je nieuwe cinema ervaring.

Reageer op artikel:
De nieuwe C Seed tv is ‘s werelds grootste 4k televisie ooit
Sluiten