Cadeau van Amazon Prime Video: seizoensfinale The Boys eerder online

The Boys is misschien wel de beste serie op Amazon Prime Video. Vandaag kun je de finale van het tweede seizoen zien.

Vorig jaar kwam Amazon Prime Video voor het eerst me The Boys. Het was een van de grootste verrassingen van het jaar. Inmiddels komt seizoen 2 al tot een einde op de streamingdienst. Die is zelfs misschien nog wel beter dan het eerst. De serie scoort dan ook een 8,7 op IMDb.

Het einde van het tweede seizoen van The Boys

Vandaag is de seizoensfinale van The Boys op Amazon Prime Video. Je hoeft niet te wachten want als cadeautje heeft de streamingdienst de aflevering online gezet. Dat deed het meteen na een panel op de New York Comic-Con. Als je dus nog je werk nog niet af hebt, adviseren we je om even een pauze van een uurtje te nemen, want het belooft spectaculair te worden.

Gelukkig is dit niet de allerlaatste aflevering van de serie. Amazon Prime Video heeft namelijk al voordat seizoen twee uitkwam een derde seizoen besteld bij de makers. Daarnaast werkt het ook nog aan verschillende spin-offs van de serie.

Nog meer Amazon Prime Video Nieuws

Overigens kwam Amazon Prime Video op de Comic-Con van New York met nog meer nieuws over haar series. Zo liet het ook een trailer zien van het vijfde seizoen van The Expanse. Helaas moeten we nog wel even wachten voordat de serie uit is. De eerste aflevering is namelijk pas te zien op 16 december.

Nu je The Boys waarschijnlijk al hebt uitgekeken kun je nog genoeg andere programma’s zien op Netflix. Zo staat nu ook de serie Utopia online, dat zeker een aanrader is volgens ons. Tijdens de Comic-Con liet Amazon Prime Video tevens een niet uitgezonden scène zien. Omdat je er waarschijnlijk niet bij bent geweest, kun je deze hieronder alsnog kijken!

Reageer op artikel:
Cadeau van Amazon Prime Video: seizoensfinale The Boys eerder online
Sluiten