Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 4 aug 2019

Californication-ster speelt straks rol in Halo-serie van Showtime

De Halo-reeks is één van de populairste gamereeksen van de laatste twintig jaar. Destijds werd het eerste deel gekoppeld met de release van de originele Xbox en sindsdien zijn er heel wat vervolgen en spin-offs verschenen. De volgende stap is dan het brengen van de reeks naar de tv. Een tijdje geleden werd al bekendgemaakt dat Showtime verantwoordelijk zou gaan worden voor de Halo-serie. Inmiddels weten we welke acteurs onder andere hun opwachting gaan maken. En daarbij zien we met Natascha McElhone een oude bekende uit Californication.

Californication-ster in de Halo-serie

Naast haar rol in Californication kennen we Natascha McElhone ook van haar rol in The Designated Survivor. Daar speelde ze de vrouw van Kiefer Sutherland. In de Halo-reeks van Showtime gaat ze een dubbele rol spelen. Haar belangrijkste rol is die van Cortana, de AI die de Master Chief helpt bij zijn avontuur. Maar tegelijkertijd kruipt ze in de rol van Dr. Catherine Halsey. Cortana is gebaseerd op het brein van Halsey. Daarnaast is die laatste ook verantwoordelijk voor het Spartan-programma, waarmee supersoldaten zijn gemaakt om het op te nemen tegen de gevaren van buitenaf.

Natascha McElhone Halo Californication

Een andere interessante acteur die in de Halo-reeks gaat spelen is Bokeem Woodbine. Je kent hem waarschijnlijk als het personage Shocker uit de film Spider-Man: Homecoming. Ook speelde hij een rol in Fargo. Woodbine speelt de rol van Soren-066, die een oude vriend is van de Master Chief. Eerder werd al bekend dat acteurs Bentley Kalo, Natashu Culzac en Kate Kennedy in de rollen van een drietal Spartans. De hoofdrol in de reeks is echter weggelegd voor Pablo Schreiber, die de rol van Master Chief op zich neemt. Later dit jaar moeten de opnames in Boedapest worden gestart.

Toch liever een overzicht van wat er allemaal op Netflix speelt? Bezoek dan hier ons overzicht.

Reageer op artikel:
Californication-ster speelt straks rol in Halo-serie van Showtime
Sluiten