Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 14 jul 2018

Call of Duty Black Ops 4 krijgt volgende maand een beta

Bijna elke Call of Duty-game van de laatste jaren heeft voordat hij verschijnt een beta lopen. In die beta kunnen de ontwikkelaars dan zien of alles loopt zoals zij dat willen hebben. En omdat je er automatisch toegang tot krijgt wanneer je een game pre-ordert, is het natuurlijk ook een mooie tool om de pre-orders hoog te houden. Ook Call of Duty Black Ops 4 krijgt een beta. En die begint eigenlijk al heel erg snel.

Call of Duty Black Ops 4 beta komt er aan

Als jij de game op een PlayStation 4 hebt gepre-ordered, dan kun je op 3 augustus los gaan met de beta. Deze draait dan tot en met 6 augustus. De week daarop draait er een tweede beta van 10 tot en met 13 augustus. Deze kan zowel door Xbox One- als PlayStation 4-pre-orders worden gespeeld. In datzelfde weekend is er ook een pc beta. Op 10 augustus is er dan een PC Early Acces beta en van 11 tot en met 13 augustus kan iedereen op de pc de beta gaan spelen.

Call of Duty Black Ops 4

Daarnaast is natuurlijk de grote vraag wanneer we iets gaan zien van Blackout, de Battle Royale-modus van de game, die waarschijnlijk het meest interessant gaat zijn. Ook deze modus krijgt een beta, maar die gaat pas in september draaien. Of dat begin of eind september betreft, dat is natuurlijk nog maar de vraag. Het lijkt er op dat men pas op het allerlaatste moment Blackout wil laten zien in Call of Duty Black Ops 4, om zo twijfelaars op het laatste moment alsnog over de streep te trekken.

Call of Duty Black Ops 4

Iedereen die de beta speelt krijgt een speciale Calling Card die je in de uiteindelijke game kunt gebruiken. En als het je lukt om tijdens de beta Max Level te worden, dan krijg je een speciale unlock token, waarmee je iets kunt vrijspelen bij het maken van je classe wanneer de game uitkomt.

Call of Duty Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober. Lees hier onze preview van de hands-on.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Call of Duty Black Ops 4 krijgt volgende maand een beta
Sluiten