Nuketown op je smartphone: eerste beelden Call of Duty Mobile duiken op

Steeds meer grote games vinden hun weg naar de smartphone. Titels als PlayerUnknown’s Battleground en Fortnite hebben bewezen dat je schietgames eigenlijk ook behoorlijk goed kan spelen op dat device. Met dat in het achterhoofd is het eigenlijk logisch dat er een Call of Duty-game in ontwikkeling zou zijn. Een game die voorlopig alleen in China lijkt te gaan verschijnen. Vandaag hebben we een paar screenshots van Call of Duty Mobile, die een paar bekende maps laat zien.

Call of Duty Mobile in de maak

Voor Call of Duty Mobile is uitgever Activision een samenwerking aangegaan met het Chinese Tencent, die een groot deel van de Chinese gamesindustrie in zijn handen heeft. De game zou in ontwikkeling zijn bij Timi Studio Group, een ontwikkelaar die in het verleden ook verantwoordelijk was voor de games PUBG Mobile en Arena of Valor. Games die op het gebied van techniek voor de smartphone behoorlijk goed in elkaar zitten, waardoor we goede hoop hebben dat het met Call of Duty Mobile ook goed komt.

Call of Duty Mobile

Daarbij is het ook tof om te zien dat we in de verschillende beelden die van de game zijn gelekt diverse bekende maps zien. De meest opvallende is zonder twijfel Nuketown en dan in de vorm zoals die in Call of Duty Black Ops 1 zat. Het is een heerlijke kleine map met veel actie. Daarnaast zien we ook Hijacked uit Call of Duty Black Ops 2, die zeker de moeite waard is. Verder zijn er geruchten dat de maps Shipment uit Call of Duty Modern Warfare en Highrise uit Modern Warfare 2 ook in de game komen te zitten.

Call of Duty Mobile

Het is nog niet bekend wanneer de game wordt uitgebracht en of hij uiteindelijk zijn weg vindt naar het Westen of dat we de game met een omweg uit de Chinese App Store of Google Play Store moeten scoren. Wil je meer lezen over gaming? Bekijk dan hier ons overzicht.

Reageer op artikel:
Nuketown op je smartphone: eerste beelden Call of Duty Mobile duiken op
Sluiten