Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 23 mrt 2018

‘Call of Duty Modern Warfare 2 krijgt een remaster’

Twee jaar geleden verscheen de game Call of Duty Infinite Warfare. Het was een Call of Duty-game die bij de fanatiekelingen niet heel erg in de smaak viel. Men was wel klaar met de futuristische setting. Toch was er één lichtpunt aan de game: de luxe versie kwam met een uitstekende remaster van Call of Duty Modern Warfare. En nu lijkt het er op dat het vervolg, Call of Duty Modern Warfare 2, ook een remaster gaat krijgen. Dat is althans wat de Call of Duty-fanpage Charie Intel denkt op basis van hetgeen dat zij voorgeschoteld hebben gekregen.

De Call of Duty Modern Warfare 2 remaster

Het is niet voor het eerst dat er wordt geschreven over een eventuele remaster van Call of Duty Modern Warfare 2. Een paar weken geleden verscheen de titel al op een pagina van het Italiaanse Amazon en waren er vervolgens ook andere webshops die de game noemde. Dat wordt volgens Charlie Intel nu aangevuld met een anonieme bron die hen heeft benaderd.

Die bron stelt dat de game in tegenstelling tot de eerste remaster niet gemaakt wordt door Raven Software. Wie er wel achter de remaster zit is niet bekend, maar men denkt dat Beenox verantwoordelijk zou zijn. Zij hielpen Raven Software met de remaster van de eerste Modern Warfare en weten zodoende hoe het gedaan moet worden.

Call of Duty Modern Warfare 2

Er is echter ook een duidelijk nadeel van de bron die stelt over informatie te beschikken. Call of Duty Modern Warfare 2 zou enkel de singleplayermodus kennen en de multiplayermodus buiten beschouwing laten. Daarom zou de games op de verschillende webshops ook iets van 25 dollar kosten in plaats van de 40 dollar die je zou moeten betalen voor de eerste remaster.

Hopelijk komt er binnenkort echt harde informatie naar buiten. Tot die tijd moeten we het doen met het heerlijke Call of Duty WWII.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Call of Duty Modern Warfare 2 krijgt een remaster’
Sluiten