Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 28 jun 2017

Call of Duty Modern Warfare Remastered nu ook los te koop

De game Call of Duty Modern Warfare Remastered kwam vorig jaar uit als onderdeel van de dure versie van Call of Duty Infinite Warfare. Destijds liet uitgever Activision weten dat de game nooit los zou worden uitgebracht, maar dat blijkt toch anders te zitten. De game is namelijk nu los te koop.

In eerste instantie is de losse game exclusief beschikbaar op de PlayStation 4, over een maand kun je hem ook op de Xbox One halen.

Call of Duty Modern Warfare Remastered

Call of Duty Modern Warfare Remastered is de opgepoetste versie van Call of Duty 4 Modern Warfare, die in 2007 uitkwam. De game biedt zowel de single- als de multiplayermodus. In de singleplayermodus reis je de wereld over om op verschillende plekken missies uit te voeren en terroristen te stoppen van hun kwade bedoelingen. De game zit daarbij vol met spektakelmomenten en kent natuurlijk de iconische missie waarin je in Tsjernobyl als een sluipschutter ongezien moet blijven van de vijand.

De multiplayer is wellicht het meest iconisch. Call of Duty 4 herschreef destijds de regels voor de moderen multiplayershooter met de mogelijkheid om je eigen soldaat te maken en door goed te presteren te stijgen in levels en zo nieuwe wapens vrij te spelen. Ook zijn er de welbekende killstreaks, waardoor je via een UAV, een Airstrike of een helikopter in de lucht de druk op je tegenstander kunt opvoeren. Dit alles wordt geleverd met een mooi likje verf over de game, waardoor het er goed uitziet.

De game is nu verkrijgbaar en onder andere hier te halen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Call of Duty Modern Warfare Remastered nu ook los te koop
Sluiten