Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 jun 2018

Zo zag je Call of Duty Black Ops 3 nog nooit

Call of Duty Black Ops 3 is een paar jaar geleden uitgebracht en is een fijne shooter. Het is een game die je een nogal fantasievol futuristisch verhaal voorschotelt, je een zombie-ervaring geeft en een multiplayermodus die snel en meedogenloos is. Het was voor zijn tijd een behoorlijk fijne shooter en na het drama dat Call of Duty Infinite Warfare heet bleven veel gamers het spelen. Als je de game nu nog op de pc speelt, dan heb je nu een mod die je Call of Duty Black Ops 3 op een compleet andere manier laat zien.

Call of Duty Black Ops 3 met Japanse anime

Met deze mod verander je namelijk verschillende personages en vijanden in de singleplayer en de zombiemodus in schattige Japanse anime meisjes. Het is enkel een visuele verandering, aangezien de voice acting hetzelfde blijft. Zo hoor je een stoere stem uit de mod van een schattig meisje komen en dat is behoorlijk grappig om te zien. Hieronder een video hoe dat er uit ziet.

Voor de liefhebber, de personages komen uit de pc-game Cyberdimension Neptunia: 4 Goddesses Online. Deze titel verscheen in 2017 en is nou niet echt een game die we aan zouden raden. Maar op deze manier kun je toch nog in aanraking komen met het geheel en dat levert best wel wat vertier op.

Call of Duty Black Ops 3

Momenteel werkt ontwikkelaar Treyarch druk aan Call of Duty Black Ops 4. Dat nieuwste deel komt op 12 oktober uit en geeft je de mogelijkheid om los te gaan in een zombiemodus, een multiplayermodus en een nieuwe Battle Royale-modus genaamd Black Out, waar we later waarschijnlijk meer van krijgen te horen. Wil je meer weten van deze game? Dan hebben we hier een uitgebreide preview in de aanbieding.

Als je de game pre-ordert, dan krijg je heel wat bonussen. Dit zijn daarbij de keuzes.

Reageer op artikel:
Zo zag je Call of Duty Black Ops 3 nog nooit
Sluiten