De nieuwe Call of Duty wordt mogelijk Black Ops 4

Hoewel we nog heel erg druk zijn met Call of Duty WWII en zijn onlangs uitgebrachte dlc, is het ook wel leuk om na te denken wat Activision gaat doen met de volgende Call of Duty. Volgens Marcus Sellars, die zichzelf industry insider noemt, en in het verleden andere onthullingen goed wist te voorspellen, gaat de volgende Call of Duty Call of Duty Black Ops 4 worden.

Call of Duty Black Ops 4 is eigenlijk logisch

En eigenlijk is dat heel erg logisch. Er zijn namelijk drie studios die werken aan de Call of Duty-reeks, waarbij elk nieuw deel door de volgende studio wordt gemaakt. Twee jaar geleden bracht Infinity Ward de game Call of Duty Infinite Warfare uit. Vorig jaar was het Sledgehammer Games dus met Call of Duty World War II. En nu is Treyarch weer aan de beurt. Zij zijn verantwoordelijk voor de Black Ops-reeks en het is ergens logisch als zij een nieuw deel uit de serie maken. Al is het maar omdat de Black Ops-reeks qua naam nog altijd goed valt. Maar tegelijkertijd is het ook zo dat maar één iemand dit bericht naar buiten brengt.

Call of Duty Black Ops 4

Call of Duty Black Ops 4 zou zich afspelen in de huidige moderne tijd en zou net als Call of Duty WWII een ‘boots on the ground’-ervaring worden. Dat betekent dat de game het niet mogelijk maakt om te double jumpen en te powersliden.

Ook zou de game naar de Nintendo Switch komen, waarbij die versie gebruik maakt van HD Rumble en motion controls. De Nintendo Switch-versie zou misschien net als de andere versies de ondersteuning krijgen van dlc. De laatste keer dat er een Call of Duty-game op een Nintendo-platform verscheen was Call of Duty Ghosts in 2013. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan ons handige overzicht.

Reageer op artikel:
De nieuwe Call of Duty wordt mogelijk Black Ops 4
Sluiten