Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 juli 2019

Call of Duty Black Ops 4 krijgt nieuwe content in Operation Apocalypse Z

Over een paar maanden verschijnt Call of Duty Modern Warfare. Een game waar we nu al enorm naar uitkijken. Maar dat betekent niet dat uitgever Activision nu al klaar is met Call of Duty Black Ops 4. Sterker nog, sinds gisteren is Operation Apocalypse Z begonnen en krijg je toegang tot nieuwe content voor de game.

Call of Duty Black Ops 4 Operation Apocalypse Z

Binnen Operation Apocalypse Z voor Call of Duty Black Ops 4 krijg je heel wat nieuwe content voorgeschoteld. In de Blackout-modus krijg je te maken met de uitbraak van een zombie-apocalypse. Daardoor krijg je niet alleen te maken met het gevaar van andere spelers, maar dus ook met de zombies, die vanuit de opkomende mist op de loer liggen en niks liever willen dan een hapje uit je hersenen te nemen. Ook de Alcatraz-map voor Blackout krijgt zombies en later binnen de periode van Operation Apocalypse Z krijg je nog speciale modi binnen Blackout die met de zombies te maken hebben.

Verder krijg je de introductie van de specialist Reaper in zowel de multiplayer-modus als Blackout. Je kent hem wellicht nog van Black Ops 3, waarbij hij met zijn minigun er op los kon schieten wanneer het zover was. Verder heeft hij de zogenaamde Radar Shroud, waarmee hij tijdelijk niet is te zien op de minimap.

In de multiplayer zelf van Call of Duty Black Ops 4 worden ook drie nieuwe multiplayermaps gebracht. Nou ja, het zijn twee nieuwe maps en de remaster van Havana, welke je kent uit de eerste Black Ops. De andere twee maps zijn Der Schatten, een besneeuwde map in de Oostenrijkse Alpen en Remnant, welke zich afspeelt in de moerrassen van Louisiana en binnen een museum.

Call of Duty Black Ops 4 Operation Apocalypse Z

Tot slot krijg je ook een nieuwe zombie-ervaring in de vorm van Alpha Omega, die het verhaal van de saga vervolgt en je de mogelijkheid geeft om aan de slag te gaan met personages die je van voorgaande ervaringen kent. Kortom, er is veel te beleven. Wil je meer lezen over Call of Duty Black Ops 4? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Call of Duty Black Ops 4 krijgt nieuwe content in Operation Apocalypse Z
Sluiten