Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 mei 2020

Dit had de Call of Duty: Black Ops 4-singleplayer kunnen zijn

In 2018 werd de game Call of Duty: Black Ops 4 uitgebracht. Het was een game die het behoorlijk anders deed dan andere games uit de serie. Zo ontbrak er bijvoorbeeld een singleplayer-modus.

Men koos er voor om de multiplayer-modus te koppelen met de welbekende zombie-modus en een Battle Royale-modus genaamd Black Out. Men liet weten dat er nooit plannen waren voor het uitbrengen van een singleplayermodus, maar nu zijn er hele vroege beelden van de game Call of Duty: Black Ops 4 verschenen.

Dit had de Call of Duty: Black Ops 4-singleplayer kunnen zijn

Men had er destijds voor gekozen om zich te richten om de drie multiplayer pilaren van Call of Duty: Black Ops 4. Dit met de gedachte dat de gemiddelde gamer meer tijd doorbracht in de multiplayer-modus dan de paar uur in een singleplayer-modus. En toch, gamers mistten het traditionele verhaal wel. En met de komst van Call of Duty: Modern Warfare was men weer blij dat het verhaal er in zat. Maar er werd wel ooit gewerkt aan een singleplayer-modus van de game uit 2018. Daarvan zijn nu beelden verschenen en gedeeld op Reddit. Bekijk ze hieronder.

[LEAK] Black Ops 4 Campaign Gameplay from r/Blackops4

In de video zie je een campaigne-achtige missies op een locatie die we later kennen uit de multiplayer-modus. Opvallend is dat je aan het begin van de missie de melding krijgt dat je nog maar vijf levens hebt. Dat is iets dat we eigenlijk niet kennen uit de serie en zou dus iets anders zijn. Daarnaast is ook de interface van de video er één die ons enorm doet denken aan de multiplayer. Op die manier lijkt het er eigenlijk op dat men geprobeerd heeft om met de multiplayermodus van de game iets te doen om op die manier nog een singleplayer-modus te krijgen.

We verwachten dit jaar een vervolg op Call of Duty: Black Ops 4. Het zou gaan om een game die zich afspeelt in de Koude Oorlog. Hopelijk wordt die game snel aangekondigd. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Dit had de Call of Duty: Black Ops 4-singleplayer kunnen zijn
Sluiten