De Call of Duty: Black Ops Cold War beta komt in oktober

Hoewel Call of Duty: Black Ops Cold War inmiddels is onthuld, betekent dat niet dat er geen nieuws rondom is te melden. Zo weten we nog niet veel van de multiplayer, maar denken we nu wel te weten wanneer je aan de slag kunt gaan met de beta.

Want ook de Call of Duty: Black Ops Cold War beta-informatie is uitgelekt. Deze keer komt het verhaal vanuit de website COD Tracker, die zich baseert op de prodcutpagina van de game in het Arabisch. En daaruit blijkt dat je in oktober los kunt gaan.

Call of Duty: Black Ops Cold War beta in oktober

De Call of Duty: Black Ops Cold War beta zal beginnen op 8 oktober. Van 8 tot en met 9 oktober zal de beta in eerste instantie beschikbaar zijn voor gamers die de game hebben gepre-ordered op de PlayStation 4. Vervolgens komt er een open beta op dat platform van 10 tot en met 11 oktober. Als PS4-pre-orderaar (dat is een woord voor Scrabble) kun je dus vier dagen lossen. Een week later moet de beta op de Xbox One en pc komen. Van 15 tot en met 16 oktober is dat een beta voor pre-orders en daarna is hij van 17 tot en met 19 oktober voor iedereen openbaar. Uiteraard komt de beta in die periode ook weer terug op de PlayStation 4.

Call Of Duty: Black Ops Cold War
Knal elkaar straks af (Afbeelding: Activision)

Hoewel dit dus nog niet is bevestigd door Activision zelf, zou dit een logische beredenering zijn. De beta zou daarmee de weg volgen die door zijn voorganger is neergelegd. Ook die game kreeg meerdere weekenden, waarbij telkens nieuwe spelers werden toegevoegd aan de strijd. En daarbij werden de spelers op de PlayStation 4 ietwat voorgetrokken, omdat Activision een deal heeft met Sony.

Release in november

Hoewel er dus nog niks zeker is over deze beta, weten we wel wanneer de game komt. Op 13 november moet je er mee aan de slag kunnen gaan. Dat is op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game komt ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series X na 13 november op het moment dat die spelcomputers beschikbaar zijn. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
De Call of Duty: Black Ops Cold War beta komt in oktober
Sluiten