Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 28 okt 2020

Call of Duty: Black Ops Cold War Launchtrailer brengt je in de stemming

Langzaam maar zeker komen we naar de periode waarin er echt heel erg veel games uitkomen. Call of Duty: Black Ops Cold War is daarbij een titel die waarschijnlijk bij veel gamers op het verlanglijstje staat.

Om je lekker in de stemming te brengen op het moois dat Call of Duty: Black Ops Cold War ons gaat brengen, heeft de ontwikkelaar nu de launchtrailer naar buiten gebracht. En die is lekker.

Los met de Call of Duty: Black Ops Cold War Launchtrailer

Call of Duty: Black Ops Cold War speelt zich af na de gebeurtenissen van de eerste Black Ops. Op die manier krijg je te maken met heel wat oude bekenden in een setting van de Koude Oorlog. In de game krijg je te maken met een mysterieuze Russische spion met de codenaam Perseus. Naar het schijnt wordt de Amerikaanse manier van leven overhoop gegooid wanneer deze spion wordt geactiveerd en zijn ding kan doen. Aan jou om dat te voorkomen. Bekijk de trailer hieronder.

Mocht je willen weten wat de muziek is die onder de trailer zit, dan kun je dit klassieke nummer even beluisteren. Maar dat terzijde. Call of Duty: Black Ops Cold War belooft een compleet pakket te gaan worden. Het is een game die in tegenstelling tot de voorgaande titel in de reeks wel een singleplayermodus heeft. Daarnaast is er een uitgebreide multiplayermodus met diverse sub-modi. En als klap op de vuurpijl heb je ook nog een zombiemodus. Op die manier kun je er straks weer tientallen uren in stoppen.

Nog even wachten

Call of Duty: Black Ops Cold War staat gepland voor 13 november. Mocht je hem gelijk vanaf de eerste dag willen spelen, dan kun je de game pre-orderen. De game komt dan uit op de pc, PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series X. Op 19 november is de game ook beschikbaar op de PlayStation 5.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Black Ops Cold War Launchtrailer brengt je in de stemming
Sluiten