Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 10 aug 2020

Call of Duty Black Ops Cold War-teaser verschijnt in Warzone

De grote vraag die we op dit moment hebben, zeker wanneer we van schietgames houden, is wanneer nou een keer de aankondiging van Call of Duty Black Ops Cold War verschijnt. Normaal gesproken weten we al lang en breed wat we kunnen verwachten, maar dit jaar houdt Activision zijn lippen stijf op elkaar. Toch is er nu een eerste teaser in Warzone verschenen.

Er gingen al een tijdje geruchten dat de onthulling van Call of Duty Black Ops Cold War, waarvan we denken dat dat de naam is van de nieuwe game, zou gaan gebeuren on Call of Duty: Warzone. En dit lijkt daarbij de eerste teaser te zijn.

Call of Duty Black Ops Cold War-teaser in Call of Duty: Warzone

Het probleem van deze Call of Duty Black Ops Cold War-teaser is dat we niet precies weten hoe echt hij is. Het kan zomaar zijn dat de onderstaande twitteraar zelf iets in elkaar heeft geknutseld en ons doet denken dat dit in Call of Duty: Warzone een hint is naar de toekomst. Het is even handig om de video tot en met het einde te kijken.

Tijdens de video zie je op het laatst een soort storing, met vervolgens een boodschap ‘know your history’. Dat zou dus een goede verwijzing kunnen zijn naar Call of Duty Black Ops Cold War, die zich in het verleden gaat afspelen en vervolgens ook een koppeling krijgt met Warzone. Mocht je het niet goed zien, dan is dit de printscreen van het betreffende moment.

Call of Duty Black Ops Cold War
Het betreffende moment (Afbeelding: Twitter)

Verschillende stappen

Volgens Twitter-gebruiker NutterButterAF zijn er verschillende stappen geweest om deze teaser te tonen. Zijn team pakte de red key card op de trein en ging vervolgens naar een bunker aan de onderkant van de map. Pakte daar alle loot, reed weg en zag de teaser. Er zijn echter ook anderen die zeggen dat ze de teaser willekeurig hebben gekregen, wat ook weer aangeeft dat dit niet het enige geval is. Hopelijk snel meer.

Reageer op artikel:
Call of Duty Black Ops Cold War-teaser verschijnt in Warzone
Sluiten