Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud Gaming 13 okt 2016

Game alert! Zo speel je dit weekend de CoD: Infinite Warfare Beta

We hebben er lang op moeten wachten, maar het moment is bijna daar. Call of Duty: Infinite Warfare komt binnenkort uit. Om ons zoet te houden tot het echte spel uit is, is er een trailer uitgegeven van de bèta-versie. Na het zien van de trailer zorgen wij dat onze agenda leeg is als-ie wordt gedropt.

Op 14 oktober kunnen PlayStation 4-spelers hun hart ophalen. Dan begint Call of Duty Infinite Warfare Beta voor hen vanaf 19.00 uur tot 17 oktober 19.00 uur. Het weekend daarop kunnen ook de Xbox One-eigenaren vanaf 21 oktober 19.000 uur tot 24 oktober 19.00 uur helemaal los (de PS4-eigenaren trouwens ook). De Multiplayer Beta is trouwens alleen beschikbaar voor spelers die een pre-order hebben geplaatst.

Vanaf 4 november ligt Call of Duty Infinite Warfare in de winkel vanaf 59,99 euro en via deze link kun je alvast een pre-order plaatsen. Wij waren lucky bastards en hebben al een hands on van de game mogen spelen. Als je écht niet kunt wachten, dan kun je altijd nog de tijd doden met de andere games van 2016, zoals Mafia 3 en FIFA 17.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Game alert! Zo speel je dit weekend de CoD: Infinite Warfare Beta
Sluiten