Call of Duty Infinite Warfare krijgt vandaag laatste uitbreiding

Call of Duty Infinite Warfare krijgt vandaag, op 12 september, zijn vierde en tevens laatste uitbreiding. Onder de naam Retribution kunnen de liefhebbers aan de slag met het laatste zombie-avontuur. Ook zijn er vier nieuwe multiplayermaps om mee los te gaan.

Call of Duty Infinite Warfare

Waar we in de afgelopen zombiemodi avonturen naar het verleden gingen en daar avonturen beleefden op basis van klassieke films, daar neemt het laatste avontuur je juist mee naar de toekomst. Onder de noemer The Beast from Beyond reis je af naar een mysterieuze ijsplaneet. En op één of andere manier zijn daar weer vele zombies om mee te gaan knokken. De onderstaande trailer brengt je alvast in de juiste stemming.

Daarnaast zijn er dus ook vier nieuwe maps voor de multiplayer. Uitgever Activision beschrijft deze maps als volgt:

Carnage
Een post-apocalyptische racebaan langs de kust van Californië. Carnage biedt lange zichtlijnen en diverse omgevingsgevaren, inclusief een vuurvalstrik die spelers kunnen activeren om hun vijanden te roosteren

Heartland
In Heartland strijden teams in een simulatie van een klein Amerikaans stadje dat een ‘re-imagining’ is van de klassieke Call of Duty: Ghosts-map, Warhawk. Spelers kunnen de plaatselijke ijssalon binnenstormen om even af te koelen, om vervolgens de vijanden verderop te elimineren met een Black Hole Generator.

Altitude
Altitude verplaatst de strijd naar een luxe, torenhoog winkelcentrum aan de rand van het universum. Hier strijden teams rond het chaotische middengebied, waar snelle flankroutes de sleutel vormen tot succes. De prachtige zwevende watervallen rondom de map maken het plaatje compleet.

Depot 22
Depot 22 is een café aan het eind van de beschaving. In deze middelgrote map met drie lanen ligt de focus op mid-ranged confrontaties. Spelers kunnen elkaar van dichtbij onder vuur nemen in de kroeg, of strijden tegen vijanden die langs de zijkant van een rijdende trein rennen.

De vierde en laatste uitbreiding van Call of Duty Infinite Warfare gaat los 14,99 euro kosten, maar is gratis als je de Season Pass in huis hebt. De uitbreiding komt in eerste instantie alleen op de PlayStation 4 uit. Een maand later zullen Xbox One- en pc-gamers ook met de uitbreiding aan de slag kunnen gaan. Heb je de game nog niet? Lees dan onze uitgebreide review.