Jelle van Es
Jelle van Es Tech 7 jul 2017

Call of Duty: Infinite Warfare-spelers kunnen nu de derde uitbreiding Absolution spelen

Call of Duty: Infinite Warfare kwam eind vorig jaar uit. Zoals het een traditionele Call of Duty betaamt, wordt de game na de lancering voorzien van een reeks uitbreidingen. Inmiddels zijn we toe aan deel drie: Absolution.

Call of Duty: Infinite Warfare Absolution is nu beschiktbaar

Call of Duty: Infinite Warfare Absolution is nu beschikbaar op de PlayStation 4 en moet volgende maand uitkomen op de Xbox One en pc. De uitbreiding kost los 14,99 euro en is onderdeel van de Season Pass. Dus als je die hebt, is de uitbreiding gratis.

Absolution geeft je toegang tot vier nieuwe maps in de mutliplayermodus en een uitbreiding op de zombiemodus. In de laatstgenoemde kom je terecht in een setting uit een jaren-50-film, waar je een invasie aan zombies moet zien te overleven. Qua multiplayermaps zijn dit de vier nieuwe arena’s.

Bermuda

Een sloppenwijk die is gebouwd rondom de resten van een vergaan schip. Bermuda laat spelers bukken, duiken en langs muren bewegen, van de vismarkt naar de vuurtoren, in een kleine tot gemiddeld grote map die door water en zandstormen is verweerd.

Permafrost

Permafrost stuurt spelers naar de bevroren skyline van een stad, waar ze hun aanvallen op de grond moeten plannen langs drie hoofdbanen. In deze kleine map verplaatsen spelers zich vanaf de straat naar het treinstation, de zwerverstad en het vervallen theater.

Fore

Het enige kleine op de grote map Fore is de mini-golfbaan waar de spelers op vechten. Fore biedt visuele variatie. Het ene moment bevinden spelers zich in magische wouden, het volgende staan ze op een reusachtig waterijsje, of hoog bovenop de kasteelmuren.

Ember

Ember speelt in een oud kasteeldorpje waarin de oude omgeving is verrijkt met moderne technologie. Het is de remake van de map Resistance uit Modern Warfare 3 en bevat onder andere lava, galgen en een martelkamer, waar je uit de buurt moet blijven.

Mocht je de game nog niet hebben, hij is nu voor iets meer dan twee tientjes te koop. Wil je weten of de game iets voor je is? Lees dan zeker onze review.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Infinite Warfare-spelers kunnen nu de derde uitbreiding Absolution spelen
Sluiten