Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 nov 2019

Call of Duty: Mobile kent nu ook een zombiemodus

Call of Duty: Mobile is één van de grootste games op de smartphone van dit moment. En onlangs heeft de game een interessante update gekregen, waardoor je nu ook aan de slag kunt gaan met een zombiemodus.

Deze staat naast de reeds bestaande modi zoals de multiplayer en de Battle Royale-modus. Op die manier kun je nu dus echt heel erg veel doen in de game.

Zombiemodus voor Call of Duty: Mobile

Je kunt aan de slag gaan met de zombiemodus in Call of Duty: Mobile wanneer je level vijf hebt gehaald in de game. Dat is echter binnen een klein half uurtje spelen wel gelukt, waardoor je als nieuwkomer er niet lang hoeft te wachten. De modus neemt je mee naar een aangepaste versie van de Shi No Numa-map, die we kennen van Call of Duty: World at War. In de modus kun je in je eentje het opnemen tegen zombies, maar het is ook mogelijk om met maximaal drie andere spelers aan de slag te gaan. Het idee daarbij is eigenlijk hetzelfde als dat het altijd is in de zombiemodus van een Call of Duty-game. Je begint met een beperkt arsenaal, maar door rondes te overleven en zombies af te maken verdien je geld en daarmee kun je uiteindelijk nieuwe wapens en meer aanschaffen.

Call of Duty: Mobile zombies
De zombiemodus van Call of Duty: Mobile (Afbeelding: Activision)

De zombiemodus in Call of Duty: Mobile heeft twee modi. Ten eerste heb je de traditionele modus, waarbij je moet proberen zo lang mogelijk te overleven en onderweg steeds verder komt. Dit is een soort horde-modus. Daarnaast is er ook nog een Hardcore-mode, waarbij je de mogelijkheid om een easter egg op te lossen. Lukt het je om in de game drie rondes te overleven, dan krijg je een bonus aan het einde van de game. Voor elke extra drie rondes krijg je een extra bonus, met een maximum van vijf. Dus als je het nog niet hebt gedaan, dan kun je je er nu op storten.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Mobile kent nu ook een zombiemodus
Sluiten