Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 19 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Call of Duty: Mobile verschijnt volgende maand op je smartphone

Op het gebied van games is Call of Duty nog altijd één van de grootste namen. Op 25 oktober komt met Call of Duty Modern Warfare het nieuwste deel uit. Voordat het echter zover is, heb je ook nog een andere kans om de Call of Duty-reeks te beleven. Vanaf 1 oktober kun je aan de slag met Call of Duty: Mobile.

Call of Duty: Mobile komt er aan

Call of Duty: Mobile is een game die al een tijdje op de Chinese markt beschikbaar is en gemaakt wordt door Timi Studio, wat onderdeel is van het Chinese Tencent. Het is een free-to-play game die zowel op de iPhone als Android-apparaten wordt uitgebracht. De game kent verschillende maps en modi uit de diverse games uit de franchise. Zodoende speel je het ene moment op een map die kent van de Modern Warfare-reeks, terwijl je de keer daarop op een klassieker van Black Ops speelt. Als voorbeelden noemt uitgever Activision zelf maps als Crash en Crossfire uit de Modern Warfare-reeks en Nuketown en Hijacked welke je kent van de Black Ops-reeks.

De game kent verschillende modi zoals Team Deathmatch en Domination, maar ook een modus in de vorm van Battle Royale. Met honderd spelers word je daarbij gegooid op een grote open map en kun je losgaan. Daarbij kun je bepalen of je in eentje speelt, met een duo of in een team van vier. Het is daarin mogelijk om te voet de strijd aan te gaan, maar er zijn ook verschillende voertuigen om in te stappen en daarmee het avontuur aan te gaan. In de modus heb je de keuze om de actie vanuit een first- of een third-person view te ervaren en heb je de keuze uit zes verschillende classes om mee aan de slag te gaan. Dus als je wat actie op je smartphone wilt, dan is Call of Duty: Mobile vanaf 1 oktober beschikbaar.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Call of Duty: Mobile verschijnt volgende maand op je smartphone
Sluiten