Jelle van Es
Jelle van Es Games 30 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Call of Duty Modern Warfare aangekondigd: Bekijk nu de trailer

De nieuwe game in de Call of Duty-reeks is Call of Duty Modern Warfare. Dit is door uitgever Activision Blizzard bekendgemaakt. De game is onthuld door middel van een trailer. Zoals verwacht wordt de game gemaakt door Infinity Ward. Deze partij ken je van de originele Call of Duty Modern Warfare-games en keert dus nu terug naar de formule die de reeks in eerste instantie zo succesvol heeft gemaakt.

Call of Duty Modern Warfare

Vorig jaar konden we aan de slag met Call of Duty Black Ops 4. Die game koos er voor om de singleplayer te laten zitten voor wat het is en hem min of meer te vervangen met een Battle Royale-modus genaamd Blackout. In Call of Duty Modern Warfare keert het traditionele verhaal echter weer terug, zo kunnen we afleiden uit de onthullingstrailer, welke je hieronder kunt bekijken.

Opvallend aan de trailer is de terugkeer van de oude bekende Captain Price. Hij steekt aan het begin van de trailer zijn welbekende sigaar op. Ook wordt er aan de einde van de video gehint op een andere oude bekende. Hoe dan ook, het is tof om deze setting weer te zien en hopelijk pakt het goed uit.

Call of Duty Modern Warfare verschijnt op de pc, PlayStation 4 en Xbox One en is vanaf 25 oktober beschikbaar. Of er daarvoor weer een beta komt, dat moeten we nog even afwachten. In de trailer zien we namelijk niks over iets van een multiplayer. Ook weten we niet of we iets van zombies krijgen of dat de Spec Ops-modus terugkeert, iets dat we in andere Modern Warfare-games wel zagen. Kortom, de aankomende tijd zijn er nog heel wat vragen die hopelijk snel worden beantwoord.

De game krijgt overigens geen Season Pass en het is mogelijk om gebruik te maken van Crossplay. Op die manier kun je het opnemen tegen je vrienden die op een Xbox One spelen, terwijl jij op de PS4 speelt.

Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan hier onze uitgebreide overzichtspagina met alle nieuwtjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Call of Duty Modern Warfare aangekondigd: Bekijk nu de trailer
Sluiten