Level sneller in Call of Duty: Modern Warfare met het Dubble XP weekend

Gisteren kwamen we met het nieuws dat Call of Duty: Modern Warfare binnenkort een grote contentupdate gaat krijgen, zodat je genoeg te doen hebt. Mocht je de multiplayer nog niet veel hebben gespeeld, dan heb je nu echter een extra reden om los te gaan. Je krijgt tijdelijk dubbele XP in de game.

De dubbele XP-periode ging gisteravond in en blijft actief tot en met 2 december. Dat betekent dat je dus vlak voor de grote contentupdate op 3 december even flink in levels omhoog kunt gaan.

Dubbele XP in Call of Duty: Modern Warfare

Tijdens deze periode krijg je zowel dubbele XP voor het levelen van jouw account als XP om je wapen sneller in level omhoog te laten gaan en op die manier dus rapper nieuwe attachments en andere dingen vrij te spelen. Mocht je nog in het bezit zijn XP tokens, dan kun je die gewoon laten zitten in je inventaris. Deze zorgen er namelijk niet voor dat je dubbele experience punten nog eens worden verdubbeld. Bewaar deze dus tot en met 3 december, wanneer de grote update voor Call of Duty: Modern Warfare komt.

Call of Duty: Modern Warfare
Double XP-feest Bron: Activision

Met die nieuwe update wordt ook de huidige Officer Ranks gereset naar het standaard niveau en kun je weer opnieuw gaan levelen. De game houdt in zijn statistieken wel bij hoe hoog je level was en ook alle wapens en weapon blueprints die je hebt verdiend, behoud je. Het is vooral een reset die je de mogelijkheid geeft om daarna weer 100 levels omhoog te gaan en op die manier allemaal ribbons en diverse challenges kunt voltooien in dit eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare. De kans is groot dat die aan het einde van het seizoen andermaal wordt gereset, dus houd je er niet te veel aan vast. Heb je de game nog niet? Dan kun je hem hier scoren.

Reageer op artikel:
Level sneller in Call of Duty: Modern Warfare met het Dubble XP weekend
Sluiten