Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 21 feb 2020

Call of Duty: Modern Warfare fixt probleem met Regiment-tags

Call of Duty: Modern Warfare kreeg onlangs nog zijn tweede seizoen, die goed is ontvangen en zeer de moeite waard is om mee los te gaan. Maar omdat het een game is waar van alles en nog wat gebeurt, zijn er soms ook bugs.

Eén van die bugs is nu opgelost. Mocht je straks van plan zijn om te gamen, dan krijg je te maken met een zogenaamde patch, die een zogenaamd Regiment-probleem oplost. We leggen je graag uit wat dat inhoudt.

Call of Duty: Modern Warfare lost Regiment-probleem op

In Call of Duty: Modern Warfare heb je de zogenaamde Regiment-tags, die je kunt gebruiken om aan de andere spelers te laten zien wat je tot nu toe al gepresteerd hebt in de game. In een eerdere patch werd dit aspect ook al aangepast. Toen was er een probleem met namen die in het blauw werden getoond wanneer je de tag gebruikte en er mee aan de slag ging. Dat werd toen aangepast, maar dat leverde weer een nieuw probleem op. De tag werd standaard verandert in ‘3’ of ‘3 3’. waardoor je dus niet kon laten zien wat je gedaan hebt.

Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty: Modern Warfare (Afbeelding: Activision)

Met de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare patch wordt dit probleem met de Regiment-tag opgelost en kun je nu met gouden letters in je naam aantonen dat je de game echt al heel erg veel hebt gespeeld. Wat dat betreft sta je al met 1-0 voor, omdat ervaring de vijand heel wat angst in kan boezemen. Zeker wanneer je willekeurige playlists betreedt en je dan bovenaan staat in het score overzicht.

Het is dus geen enorm grote update voor Modern Warfare, maar het is in elk geval goed dat de ontwikkelaar er bovenop zit. Nu is het te hopen dat Warzone binnenkort echt wordt onthuld. Dit is de nieuwe Battle Royale-modus, waar we langzaam maar zeker meer te weten over krijgen. Meer daarover lees je hier. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Modern Warfare fixt probleem met Regiment-tags
Sluiten