Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Culture 14 aug 2019

Call of Duty: Modern Warfare gameplay beelden tonen veel actie

Een tijdje geleden kregen we de mogelijkheid om aan de slag te gaan met de multiplayer van Call of Duty Modern Warfare. Dat voelde goed en smaakte absoluut naar meer. Een preview daarvan kun je hier rustig teruglezen. Ik was er erg enthousiast over en heb een paar hele leuke uren in Los Angeles met de game gehad. Mocht je zelf willen weten hoe de game er uit ziet, dan hebben we goed nieuws. We hebben namelijk een uitgebreide gameplayvideo.

Call of Duty Modern Warfare gameplay

Het is een video die 25 minuten aan beelden van Call of Duty Modern Warfare laat zien. Hij is gemaakt door ontwikkelaar Infinity Ward zelf en dat betekent dat je dus niet hoeft te bang te zijn dat je oren ontploffen omdat mensen door de game heen lopen te schreeuwen. De video met 25 minuten aan beelden kun je hieronder bekijken.

De video laat vijf verschillende modi in vijf verschillende maps zien. Zo krijg je een voorbeeld van hoe Headquarters werkt in de map Azhir Cave en is er een enorme Domination Match op de map Aniyah Palace te vinden. Bij die laatste heb ik zelf ook met meer dertig man gespeeld en moet ik zeggen dat dat echt een hele toffe belevenis is. En hoop ik dat dit nog toffer gaat zijn wanneer je 64 man hier in los gaat. Ook krijg je een blik te zien op een gevecht in de nacht. Daarbij moet je gebruik maken van je Night Vision-camera en daardoor verdwijnt de klassieke HUD. Wanneer je richt, dan heb je wel je laser die je een goed gevoel geeft of je iemand raakt of juist niet, maar anderen kunnen die lasers ook zien. Je moet dus goed de overweging maken of je scherp wilt schieten of dat je een risico wilt nemen met gewoon in lukraak schieten. Op 25 oktober komt Call of Duty Modern Warfare uit

Reageer op artikel:
Call of Duty: Modern Warfare gameplay beelden tonen veel actie
Sluiten