Jelle van Es
Jelle van Es Games 23 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Call of Duty Modern Warfare: zo ziet de nieuwe Gunfight modus eruit

Call of Duty Modern Warfare heeft op dit moment de wind in de zeilen. De gamereeks keert terug naar de subserie die het eerste grote succes bracht. En daarbij is de ontwikkelaar zo slim dat het een complete reboot is. Dat betekent dat alle verhaallijnen die er waren overboord zijn gegooid en men gewoon personages kan terugbrengen waar fans van houden. Maar er is ook nieuwe gameplay, in de vorm van Call of Duty Modern Warfare Gunfight.

Maak kennis met Call of Duty Modern Warfare Gunfight

Call of Duty Modern Warfare gaat geen zombies-modus krijgen, omdat dat volgens de ontwikkelaar niet goed past bij de realistischere setting van de game. In plaats daarvan komt de Spec Ops-modus terug en krijg je met Gunfight een interessant extraatje. Vorige week werd de modus al onthuld door streamers, maar daarbij kreeg je vooral veel geschreeuw te horen en was het moeilijk om een goed beeld te vormen wat de modus precies biedt. Deze nieuwe video is wat dat betreft een stuk beter.

In Call of Duty Modern Warfare Gunfight vorm je een team van twee spelers en probeer je het andere team uit te schakelen. Daarbij spawn je met een standaard wapenuitrusting die voor alle spelers op het speelveld hetzelfde zijn. Wat dat betreft is het dus wel eerlijk. Vervolgens is het zaak om de tegenstanders uit te schakelen. Daarbij moet je een goede tactiek gebruiken en is overleg noodzakelijk.

Call of Duty Modern Warfare Gunfight

Campen is er niet echt bij in Call of Duty Modern Warfare Gunfight, omdat de arena’s daar eigenlijk te klein voor zijn. En de rondes gaan er ook te snel voor. Op dit moment zijn er drie maps onthuld in de vorm van Pine, King en Stack. Op 1 augustus houdt de ontwikkelaar een evenement, waarbij er meer wordt getoond over de multiplayer in zijn algeheel. De kans is groot dat we dan ook de ‘gewone’ multiplayermodus krijgen te zien.

Call of Duty Modern Warfare Gunfight

Call of Duty Modern Warfare staat gepland voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One en komt op 25 oktober uit. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Call of Duty Modern Warfare: zo ziet de nieuwe Gunfight modus eruit
Sluiten